Adela Jasenovcová

Predstavíte sa nám?

Volám sa Adela Jasenovcová, som autorka kníh, copywriterka, blogerka a content špecialistka. Som mamou dvoch dcér, deväťročnej Ninky a sedemročnej Zory, a keď mi výjde čas, učím súkromne aj jogu. Celý môj život sa točí okolo písania a kníh.

Mamička týždňa Adela Jasenovcová

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate?

Názov obchodu je UNIKÁTNE KNIHY OD ADEL. Píšem knihy a predávam ich :)

Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe?

Od malička som rada písala. Mám odložené denníky, pokusy o poviedky, básne aj listy určené nikomu z roku 1990. Takže skutočne píšem, odkedy si pamätám. Až neskôr som zistila, že to zrejme nedokáže úplne každý a že písanie je aj zamestnanie a tak sa tým teraz živím. Som copywriterka, autorka kníh, blogerka a content špecialistka. Baví ma práca s textom.

Mamička týždňa Adela Jasenovcová

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? (výhra v súťaži, významný zákazník, výrobok, na ktorý ste hrdá)

Moja tvorba nezostala iba v šuflíku a podarilo sa mi knihy dokončiť a vydať. Je to úžasný pocit. Niečo vymyslieť, vytvoriť a zrealizovať celý proces od začiatku až do konca.

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Nemusieť ísť do dôchodku. Skrátka písať až do konca života a milovať svoje remeslo. Na písaní ako profesii je geniálne to, že to môžete robiť z ktoréhokoľvek kúta sveta počas celého svojho života, napríklad aj z gréckej pláže alebo z Nového Zélandu.

Mamička týždňa Adela Jasenovcová

Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť?

Píšem klasicky od rána až do večera. Keďže mám svojich klientov, nemám veľmi na výber, deň má predsa len 24 hodín a človek je produktívny od rána do neskoršieho poobedia. Poobede sa už venujem deťom, ktoré už obe chodia do školy. Klasická práca, len akurát nie som typický zamestnanec, ale freelancer na voľnej nohe. A keď je toho veľa, čo je pomerne často, otváram počítač aj neskoro večer.

Mamička týždňa Adela Jasenovcová

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

S humorom je život krajší 😀.

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama?

Nemám v zálohe žiadnu veľkú múdrosť, lebo niekedy aj moja tvorivosť čaká na lepšiu chvíľku. Možno len to, aby sa ženy nikdy nevzdávali. Aby sa nedali odradiť, ak to na prvý, piaty ani dvadsiaty pokus nevyjde. Ak je dobrý biznis plán, marketing a hlavne kvalitný produkt, nemá to prečo nevyjsť. Všetko má svoj čas a vraví sa, že každý je dobrý v tom, čo trénuje. Tak asi len trénovať :). Veď aj tvorivosť a kreativita sa dajú naučiť.

Mamička týždňa Adela Jasenovcová

 

 

 

                                         

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)