Ako to celé začalo

Dnes mi telefón ponúkol spomienku s úplne prvou vecičkou, ktorú som kedy vyrobila z filcu. Preto som si túto spomienku chcela uchovať... Nie som žiadna spisovateľka ani učiteľka gramatiky ✌️

Rada by som Vám v skratke napísala ako celý tento "môj svet vznikol".
Vlastne, keď nad tým premýšľam, moje deti za to môžu... Vždy som rada tvorila, vymýšľala, pretvárala a snívala ako to raz budem robiť ako svoju prácu... 

Ale roky išli, strach z nepoznaného bol obrovský, stabilná práca a príjem boli prioritou. Prišli naše dievčatá a ja som sa lúčila so svojim snom, že pri deťoch už nemám šancu niečomu sa venovať. Ako veľmi som sa mýlila. Keď som sa stala mamou a so skvelým manželom po boku, som bola zrazu istejšia a odhodlanejšia. 
Stále mi chýbal nápad, čo vyrábať, aby to bolo niečo originálne, neopozerané... Skoro dva roky všetko bolo len v rovine snov bez nápadu. Až pokiaľ som neurobila dievčatám menovku na dvere do detskej izby. Z filcu. Mali sme ho pre prípad, keby som niekedy niečo s deťmi chcela vyrábať.

Pri pohľade na dvere s menovkou a kvietkami niečo vo mne spustilo celý mechanizmus. "Veď z takých vyrobených kvietkov by mohol byť zaujímavý veniec". A už to išlo, prvé venčeky išli rodine ako darčeky na Vianoce. Potom bolo obdobie váhania, či sa to bude ľuďom páčiť. A nakoniec odhodlanie, že urobím maximum, aby moja záľuba mohla byť aj moje povolanie. 
Som nesmierne vďačná našim ďeťom, že chceli menovku na dvere, manželovi, že je taký trpezlivý, každému, kto ma podporuje v mojom sne a každému, kto si kúpil alebo kúpi môj výrobok. 
Filc sa stal mojou láskou vďaka menovke na dverách, takže treba len veriť a tvrdo pracovať na tom, o čom snívate.

Na fotkách vidíte moje úplne prvé vyrobené dekorácie 😊
 

 

Komentáre

Dekorácie Zimelka

Venujem sa výrobe rôznych dekorácií. Do svojich výrobkov dávam kúsok seba a snažím sa, aby každá vecička bola jedinečná. Občas sa rada pohrám aj s filcom a tvorím z neho kvietky a ručne šijem rôzne ozdoby. Ak hľadáte originálny kúsok, ste tu správne.

Všetky články (1)