Andrea Lipai Art, Čo dokáže mamaO Vás.

Volám sa Andrea Lipai. Momentálne žijem v Konskej pri Rajeckých Tepliciach a mám syna Branka, ktorý bude mat vo februári 3 roky.

 

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate?

Môj obchodík sa volá Andrea Lipai Art a vo svojom obchodíku ponúkam živicové podnosy, tácky. Momentálne už robím aj stojany na telefóny, čiže predovšetkým mám rada úžitkové umenie a používam na to tzv. Geode Art, tvorím obrazy zaliate živicou.

Geode Art, Čo dokáže mamaAko ste sa dostali ku svojej tvorbe?

Živicové umenie sledujem už dva roky a teraz vďaka lockdownu manžel nemohol chodiť do práce, a keďže bol viac doma, vedel postrážiť aj malého syna a zároveň sme potrebovali navýšiť príjem, takže som si povedala, že lepšia príležitosť na to, ako to vyskúšať, už asi nebude.

 

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? (výhra v súťaži, významný zákazník, výrobok, na ktorý ste hrdá)

Pre mňa je najväčší úspech to, že mi zákazníci aj nezákazníci, priatelia, kamaráti, známi píšu ako veľmi sa im páči to, čo robím a to, že sa im to páči rovnako ako mne. Nečakala som že mi to pôjde až tak dobre. V podstate som sa so živicou spriatelila veľmi rýchlo a skúšam veci dovtedy, kým to nie je tak krásne, že by som si to aj ja sama kúpila.

 

Čo dokáže mama, Geode Art, Andrea LipaiAký je Váš najväčší pracovný sen?

Bola by som rada, keby moje obrazy boli vystavené aj na nejakom známom mieste. Napríklad v nejakej veľkej firme, kde tvorbu bude môcť vidieť viac ľudí, alebo v obchodnom centre a podobne.

 

Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť?

Tvorím, keď je doma manžel alebo v noci, keď nemôžem spať. Živica je veľmi nebezpečná a preto nemôžem robiť pri synovi. Pri synovi robím predovšetkým príspevky alebo nahadzujem produkty do e-shopu, a to robím väčšinou pri kojení.

 

 

Čo dokáže mama, Andrea Lipai Art

 

 

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

„Čo bude zajtra, nikdy sa nespytuj, a každý deň, čo osud ti darom dá, prirátaj k zisku. Nepohŕdaj nektárom ľúbosti ani tancom, kým tvoja mladosť nepozná mrzutý vek šedín.“

Quintus Horatius Flaccus

 

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama?

Používajte tie najkvalitnejšie produkty a výsledky vašej prace budú ešte krajšie.

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (506)