Predstavíte sa nám?
Volám sa Anna, som mamou troch detí Emky (14r.), Liviky (11r.) a Matúška(9r.).

Mamička týždňa Anna Madová

Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe? 

Kresleniu a maľovaniu ako takému sa venujem prakticky od mala, vždy to bola moja veľká záľuba a vášeň, a že sa tomu budem môcť  venovať, to bol vždy len sen, a že sa mi ho podarí krok po kroku realizovať som ani netušila. Toto leto sme pristavili k domu malú dielničku, kde sa môžem tvorbe naplno venovať, lebo na kuchynskom stole to už skrátka nešlo... a verte či nie... až teraz som pochopila ako nám doma tento priestor chýbal. S deťmi veľa tvorím a maľujem, takže oni vyrastajú v takom tvorivom prostredí a k zručnosti sú vedení od mala. Pre nich je bežné zhodiť tašku zo školy, a sadnúť za stôl, a pustiť sa do maľovania, či vyrábania... Je to istá forma zrelaxovania pre nich, psychohygieny, takže som vďačná... Veľa techník ovládajú a sú zručné, čo si myslím, že sa im v živote zíde.

Mamička týždňa Anna Madová

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? (výhra v súťaži, významný zákazník, výrobok, na ktorý ste hrdá)
Úspech? Neviem ako sa meria úspech, ale ja sa teším zo všetkého... z dielničky, z možnosti tvoriť, tvoriť s deťmi, z každého zákazníka, z každej objednávky, lebo do nej vkladám kus svojej duše, svoju stopu... Pre mňa je úspech, keď mi zákazník napíše ako ho dojala moja maľba... aký je nadšený... skrátka drobné radosti myslím, že nezanedbateľné, tak potrebné v živote, sú pre mňa úspechom... Som lektorkou v KOS v Nitre, kde učím maľbu na textil a najnovšie sa venujem skupinke detí, ktoré vediem v tvorivom krúžku... a ich spokojnosť a nadšenie sú pre mňa úspechom.

Mamička týždňa Anna Madová

Mamička týždňa Anna Madová

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate? 
Maľované s láskou je link na môj obchodík u vás. Ponúkam maľovanú tvorbu pre deti i dospelých. Ponúkam výnimočnosť a radosť z mojich malieb. V ponuke nájdete aj niekoľko mojich výrobkov.

Aký je Váš najväčší pracovný sen?
Môj pracovný sen? Mať pre koho maľovať, mať zákazníkov, čo ocenia moju tvorbu.

Mamička týždňa Anna Madová

 

Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť?
Tvorím, keď sú deti v škole zväčša. Nie je to vždy ideálne, keď sú chorí, alebo treba aj navariť, nakúpiť... Ale ako sa vraví, človek na to, čo ho baví, si čas vždy nájde.

Mamička týždňa Anna Madová

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?
Moje motto? Nedávno ma oslovila veľmi krásna myšlienka od Anny Amadiny: „Nasleduj svetlo, čo už máš, a bude svetla viac a viac“... a to by som chcela popriať všetkým tvorivým mamičkám... byť svetlom, byť svetlom pre deti, pre okolie, pre seba...

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)