Dovoľte aby som sa Vám predstavila aj na tejto platforme.

 

Milujem tvorbu, milujem zvuk šijacieho stroja,milujem, milujem látky a hry s nimi, i milujem knihy, prechádzky v prírode ale najmä starými uličkami historických miest. Milujem variť, piecť  so svojimi deťmi, milujem svoje deti, milujem pozerať filmy s pohárom dobrého vína, milujem dobré jedlo, piesok, slnko a teplo. 

 

Som jednou z Vás ,maminou troch detičiek. Ako asi väčšina z nás začinala popri deťoch  počas materskej a z domu. Nie som výnimka.

 

A tak tu nájdete výber z mojej tvorby zameranú na tvorbu a na vecičky pre deti. Predsa sme tu na stránke, zameranej najmä pre maminky a deti. Gro mojej tvorby tvoria pánske folkové košele a už sa pomaly pridávajú aj dámske odevy, a patchworkove deky s fotkami, ktoré sú skvelý darček k narodeninám, k výročiu alebo na vianoce  či svadbu.

 

Taktiež som do vypuknutia korony spolupracovala s Rtvs a reláciou Postav dom zasaď strom, takže ste ma mohli vidieť aj v telke.

TAktiež sa venujem a vediem kurzy šitia a patchworku, takže svoje skúsenosti odovzdávam ďalej.

 

Moje hobby sa mi stalo prácou, ktorá ma živí a ktorá mi pomáha prekonať momentálne ťažšie obdobie, ktoré ma ale neskutočne posúva v pred. Sľubujem, že v ďalšich blogoch nájdete nielen rady a návody ako začať šiť , ale aj ako nájsť silu a odvahu pustiť sa do vôd podnikania.

 

 

 

 

 

Komentáre