Čary čmáry s deťmi ♥ Morské potvorky

MORSKÉ POTVORKY

Vytvorte si spolu s deťmi rôzne morské potvorky. Na ich výrobu môžete použiť mušle. Zoznámte deti so živočíchmi, ktoré žijú v mori a zažite spolu kopec zábavy.

POTREBUJETE:

Kartón

Ceruzku

Nožnice

Mušle

Tavnú pištoľ

Štetec

Farby

Lepiace očká

Krepový papier.

Farby odporúčam použiť akrylové. My sme použili kvašové, ktoré majú dobré krytie, ale na povrchu mušlí dlhšie schnú.

Ste kreatívny? Neustále tvoríte s deťmi? Záleží Vám na našom životnom prostredí? Podeľte sa s nami o Vaše tvorky a kreatívne nápady s použitím napríklad vyradených materiálov! Mnohé inšpirácie nájdete na FB v našej skupine Čary – čmary s deťmi. Skupinu ocenia nielen rodičia, ale aj pedagógovia.

Teším sa na Vaše kreatívne tipy!!!

 

Lucia Benková

autorka kníh Úsmev na dobrú nocPaleta života zajačika Čudovačika

Autorka získala za doterajšiu tvorbu Čestné uznanie udelené OZ Benedit „Zlaté pero Ladislava Ťažkého za originálnu tvorbu vo výchovno-vzdelávacej oblasti pre deti a rodičov“.

POZOR ROZDÁVAME DARČEKY! Kúpou oboch publikácií získavate DARČEK - obojstrannú edukačnú hračku zajačika Čudovačika. OBJEDNAŤ

 

Komentáre

Lucia Benková

Som mamou dvoch úžasných deti a robím prácu, ktorá ma nesmierne teší. K písaniu a ilustrovaniu kníh pre deti som sa dostala nečakane, s odhodlaním pomôcť nášmu synovi, ktorý sa jedného dňa, po príchode súrodenca, prestal smiať a neskôr prestal prijímať potravu. Na odporúčanie lekára sme s dieťaťom nadviazali komunikáciu prostredníctvom príbehov a podarilo sa nám synovi vyčariť opäť úsmev na tvári.

Všetky články (24)