Cenu Dobrých novín vyhral netradičný výrobok

Spomedzi 170 výrobkov, ktoré maminky poslali do súťaže O najkrajší výrobok od mamky 2019, redakciu Dobrých novín zaujal najviac dosť netradičný výrobok. Lucia Pereszlenyiová súťažila s osobným blogom a vlastnou značkou vín a pohárov Mama potrebuje víno!
 

Ako ste sa dopracovali ku značke Mama potrebuje víno?

So svojimi deťmi som strávila doma dlhých 7 rokov, ktoré boli pre mňa obdobím veľkej radosti, ale zároveň aj veľkej psychickej záťaže. Počas tohto času som hľadala rôzne spôsoby sebarealizácie  a zároveň aj cestu, ako sa udržať v kontakte s dospelými ľuďmi. Najskôr som začala maľovať a rôznymi technikami dekorovať drevo, čo do dnešného dňa ostala pre mňa obrovská vášeň. Avšak až v momente, keď som začala  písať svoj osobný blog som vedela, že toto je vec, v ktorej som sa absolútne našla.

Spomedzi všetkých výrobkov zaujal práve ten váš redakciu Dobrých novín. Prezraďte nám niečo o vašom víťaznom výrobku.  

Mojím víťazným výrobkom bolo víno a poháre mojej značky Mama potrebuje víno, ktoré sa stali fyzickým stvárnením blogu a ktoré sú k dispozícií všetkým fanúšikom stránky, ktorých je momentálne už 27 000!

Prečo ste sa rozhodli poslať svoj výrobok do súťaže? 

Do tejto súťaže som sa prihlásila už aj predtým so svojím výrobkom z dreva, ktorým bol držiak na tablet to kuchyne. Postúpila som s ním medzi prvých desať finálových výrobkov, ale ďalej ma už nevybrala porota. Tak som to tento rok skúsila s niečím novým a oplatilo sa.

Sledovali ste priebeh súťaže? Prekvapil vás postup?

Áno, sledovala som vývoj a veľmi som sa tešila, keď som postúpila do finálneho výberu. To, že som vyhrala cenu mediálneho partnera som si prečítala len tak mimochodom počas spoločného obeda s rodičmi a chvíľu som si nebola istá, či to vôbec čítam správne! Hneď sme to spolu oslávili, bol to skvelý moment. Teším sa cene – mediálnemu priestoru v Dobrých Novinách.


Aké sú vaše plány do budúcna s vašou tvorbou?

Momentálne je rozbehnutý proces začatia predaja vína v komerčných obchodných sieťach. No a stále mám rozpísanú knihu, ktorá bude  odrazom blogu Mama potrebuje víno. Tieto dve veci, by som chcela úspešne dokončiť v roku 2020.

Ďakujem za rozhovor a želám veľa úspechov s knihou, blogom, ale aj v osobnom živote!

 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)