ČESTNÉ UZNANIE

ČESTNÉ UZNANIE Zlaté pero Ladislava Ťažkého za originálnu tvorbu vo výchovno-vzdelávacej oblasti pre deti a rodičov

Občianske združenie Benedikt počas V. ročníka podujatia Literárne Bojnice, dňa 22. 11. 2019, udeľovalo v Zlatej sále Bojnického zámku literárne ceny. Laureátmi oceňovania Zlaté pero Ladislava Ťažkého sa stali bývalý pán prezident Slovenskej republiky Rudolf Schuster a pán spisovateľ Jozef Banáš. Čestné uznanie Zlaté pero Ladislava Ťažkého si prevzala Lucia Benková za originálnu tvorbu vo výchovno-vzdelávacej oblasti pre deti a rodičov.

Počas podujatia bola uvedená do života zbierka básni poeta Petra Tomášika z Prievidze pod názvom „Prvé vlasy“ z vydavateľstva Občianske združenie Benedikt.

Literárna cena Zlaté pero Ladislava Ťažkého

Literána cena Zlaté pero Ladislava Ťažkého

Literárna cena Zlaté pero Ladislava Ťažkého

Literárna cena Zlaté pero Ladislava Ťažkého

Foto: Mgr. Pavol Remiaš

Kúpou oboch publikácií Lucii Benkovej ÚSMEV NA DOBRÚ NOC a PALETA ŽIVOTA ZAJAČIKA ČUDOVAČIKA teraz získate DARČEK - obojstrannú edukačnú hračku zajačika Čudovačika. OBJEDNAŤ

Úsmev na dobrú noc, Paleta života zajačika Čudovačika

Komentáre

Lucia Benková

Som mamou dvoch úžasných deti a robím prácu, ktorá ma nesmierne teší. K písaniu a ilustrovaniu kníh pre deti som sa dostala nečakane, s odhodlaním pomôcť nášmu synovi, ktorý sa jedného dňa, po príchode súrodenca, prestal smiať a neskôr prestal prijímať potravu. Na odporúčanie lekára sme s dieťaťom nadviazali komunikáciu prostredníctvom príbehov a podarilo sa nám synovi vyčariť opäť úsmev na tvári.

Všetky články (24)