Chystáte krst a hľadáte košieľku so sviečkou?

Košieľka a sviečka sú neoddeliteľnou súčaťou sviatosti krstu.

Vieš, čo tieto vecičky symbolizujú?

Biele rúcho v podobe košieľky vyjadruje symbol, že pokrstený si obliekol Krista. Biela farba symbolizuje svetlo, čistotu, dokonalosť, duchovnú hĺbku a nevvinost.

Sviečka zároveň vyjadruje Ježiša Krista, ktorý je svetlom sveta. Krstná sviečka zapálená od paškála znázorňuje, že pokrsteného Kristus osvietil. 

 

Vedela si, že maminky vyrábajú aj nádherné krstné košieľky a sviečky? Väčšina z nich sú ručne maľované alebo vyšívané. Nájdeš medzi nimi tradičné ale aj moderné, napríklad s fotkou tvojho drobca. 

 

Veríme, že sa ti niečo zapáči. A nezabudni, že väčšina výrobkov môže byť vyrobená na mieru podľa tvojich požiadaviek. Stačí sa s predávajúcou mamičkou len dohodnúť. 

Klikni na obrázok a výrobok si môžeš ihneď objednať.

Všetky krstné košieľky nájdeš v kategórii Krstné košieľky a sety na krst a samostatné sviečky v kategórii Krstné sviečky

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (506)