Cieľ: Liečba kmeňovými bunkami

"Našim cieľom je liečba kmeňovými bunkami, hodnota tejto liečby je 20 000 e. Preto sa venujem handmade a vyrábam rôzne veci," priznáva Renátka Pohančeníková. 

Zdobené tenisky, party, výzdoba na svadbu, šijem čelenky, rúška a v predvianočnom období sa venujem anjelikom. Srdečne ďakujem za možnosť mať obchodík na Čo dokáže mama, pretože práve kúpou mojich výrobkov, si terapie môžeme dovoliť.

Delfinoterapia

Odreagovanie aj privyrobenie

Handmade som sa začala venovať keď som bola tehotná, chcela som vytvoriť mašličku na kočík a odvtedy je to už 7rokov.  Neskôr som sa chcela popri povinnostiach odreagovať a privyrobiť si nejaké euro navyše. Po potvrdení synčekovej diagnózy som nemala na výber, ak sme si chceli dovoliť liečbu a terapie pre syna.  

Rodinka

VIAC O RENÁTKE:

Som mamina dvoch deti, dcérka 3r a synček Mariánko 7r. Synček má PAS, možno si na nás spomeniete z relácie V siedmom nebi, synček absolvoval delfinoterapiu. Po nej sme začali riešiť rôzne vyšetrenia a terapie, ktoré sú však finančne veľmi náročné a v plnej výške si ich hradíme samy. Terapie však obrovsky pomáhajú a zo synčeka je jedno šťastné, hovoriace dieťa. Renátkin obchodík na www.codokazemama.sk nájdete TU.

Rodinka

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (506)