Dajana Poláková

Predstavíte sa nám? 

Ahojte, moje meno je Dea (oficiálne Dajana) a som mamou už štvorročného živla Jakubka.

Čo dokáže mama Wheels – Šťastné Kolieska
Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate?

Som lektorka zdravého pohybu pre maminky a čakateľky. 😊 Nájdete ma pod názvom Wheels – Šťastné Kolieska. Venujem sa správnemu pohybu počas tehotenstva, návratu k pohybu po ňom, pomáham maminkám riešiť rôzne problémy ako diastáza, disfunkcia panvového dna a v neposlednom rade zhadzujeme spoločne kilá po pôrode. Všetko zdravým a telu prirodzeným spôsobom. Nedávno som sa začala venovať vedomému tehotenstvu, prirodzeným pôrodom a pokojnému šestonedeliu, pretože na tieto témy sa často zabúda. Doba je rýchla, ideál krásy pre mnohé v nedohľadne a ženy často riešia len to, ako čo najrýchlejšie po pôrode schudnúť a vrátiť sa k pôvodnej konfekčnej veľkosti a neberú ohľad na svoje telo.

Čo dokáže mama Wheels – Šťastné Kolieska
Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe?

Priznávam, že pôvodne som aj ja bola jednou z tých, ktoré chcú krátko po pôrode naspäť svoju postavu. Keď mi ale brucho ako posledné nevedelo spľasnúť, hoci som robila všetko možné, začala som pátrať po jadre problému a narazila som práve na diastázu, ktorá trápi mnohé dnešné mamičky. Vtedy som zistila, že chudnutie nie je to najdôležitejšie čo treba riešiť, keď privediete na svet nového človeka. Prišla som na to, že všetko má svoju postupnosť, na všetko treba čas a nič sa nedá urýchliť.

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? (výhra v súťaži, významný zákazník, výrobok, na ktorý ste hrdá)

Asi najväčšia pocta pre mňa bola, keď ma oslovili tvorcovia portálu SmartGuru, aby som bola hosťom bratislavskej talkshow so sitdown komikom Bekimom – O koliesko viac, kde som mala možnosť viac porozprávať o svojej práci.

Čo dokáže mama Wheels – Šťastné Kolieska
Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Ono to ani tak nie je sen, ale skôr prianie, aby si maminky dovolili spomaliť a nacítiť sa na svoje telo a dať jeho regenerácií voľný a prirodzený priebeh. Aby sme nesúťažili jedna s druhou, ktorá viac schudne za kratší čas, ale aby sme boli vedomé vo svojom tele a počúvali jeho potreby a zbytočne si neubližovali.

Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť?

Asi ako každá mama od začiatku lepím harmonogram každého jedného dňa. :D Snažím sa žiť tu a teraz a dávam priestor mojej cyklickosti. Odkedy som zistila ako to funguje u mňa, veľmi mi to uľahčuje život a práve tvorenie nových projektov a seminárov.

Čo dokáže mama Wheels – Šťastné Kolieska

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

Asi „Šťastná mama, šťastná celá rodina.“ To sa potvrdzuje aj u nás doma a dosť často. :D

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama?

Aby sa nevzdávali svojich snov a vízií. Verím, že vždy existuje dôvod, prečo nám prišiel do cesty nápad. Verím, že všetko nás má niečo naučiť a niekam nás posunúť. Aj keby sme mali pomôcť len pár ľuďom, vidím v tom veľký význam. Pretože tých pár ľudí, ktorí sa zaujímajú o nové veci, sú presne tí ľudia, ktorí budú posúvať túto novú myšlienku ďalej do sveta...

Čo dokáže mama Wheels – Šťastné Kolieska

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)