Daniela Hrušková

Predstavíte sa nám?

Volám sa Daniela, pochádzam z mesta Vranov nad Topľou, ale momentálne žijem v Trebišove. Mám syna Matúša, ktorý má 5 rokov.

Mamička týždňa Daniela Hrušková

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate

Názov môjho obchodíka na www.codokazemama.sk je Umenie v srdci. Ponúkam v ňom portréty domácich miláčikov. Kreslím väčšinou pastelkami alebo suchým pastelom, ale občas je to aj ceruzka či uhlík.

Mamička týždňa Daniela Hrušková

Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe? 

Vždy som mala rada kreslenie a zvieratá, čiže som tak nejako prirodzene tieto dva záujmy spojila. Občas si vyskúšam aj nejakú krajinku, či ľudský portrét, no zvieratá sú mojou hlavnou témou. Začala som moje obrázky zverejňovať na internete. Časom ma začali oslovovať ľudia s  fotografiami ich štvornohého priateľa, ktorí by chceli naňho mať peknú kreslenú spomienku. Vtedy je to práca náročnejšia, no o to emotívnejšie sú potom ich reakcie. Preto ma táto práca baví a má zmysel. Zo začiatku som to robila pre radosť, no keď som si zdokonalila techniku a začal byť o moju tvorbu väčší záujem, rozhodla som sa tým živiť. Reklamu si robím najčastejšie na internete v rôznych skupinách kde majú radi zvieratká.

Mamička týždňa Daniela Hrušková

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? (výhra v súťaži, významný zákazník, výrobok, na ktorý ste hrdá)

Prijala som ponuku na kresbu ilustrácií chránených zvierat na mapu našich národných parkov. Dúfam, že to dopadne dobre, a už čoskoro sa z nich budú môcť tešiť návštevníci parkov. V podstate každý svoj obraz považujem za úspech, keď urobí radosť zákazníkovi a príde mi spätná väzba, napríklad ak niekto už svoje zvieratko nemá, a vďaka môjmu obrázku môže mať pocit, že je s ním jeho zvierací kamarát znovu. Mala som aj pár ponúk na ilustráciu kníh, ale z nedostatku času pri požiadavkách na termíny, som ich bohužiaľ musela odmietnuť.

Mamička týždňa Daniela Hrušková

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Mojím snom je rozšíriť moje pôsobenie nielen u nás, ale aj v zahraničí.

Mamička týždňa Daniela Hrušková

Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť? 

Tvorbe sa venujem keď je syn v škôlke. Keď som bola na rodičovskej, bolo to keď malý spal, alebo sa mu venoval ocko. Dala som si záväzok, kresliť aspoň pár minút denne a dosť mi to pomáhalo sa odreagovať a zároveň si zdokonaliť techniku.

Mamička týždňa Daniela Hrušková

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

„Tréning robí majstra.“ Ak sa niečo nedarí, alebo to nevyjde na prvýkrát, treba skúsiť to znova.

Mamička týždňa Daniela Hrušková

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama? 

Prajem mamičkám veľa tvorivých chvíľ a trpezlivosti pri výchove ich ratolestí.

Mamička týždňa Daniela Hrušková

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (508)