Daniela pomohla svojmu synovi a tisícom ďalších ľudí

"Môj syn sa mi narodil predčasne a jedným z mnohých problémov, ktorým sme museli čeliť, bol vážne poškodený zrak. Klasická medicína nám už nemala čo ponúknuť a tak som hľadala alternatívne možnosti. Našla som aj Batesovu metódu, ktorú som sa nakoniec rozhodla študovať vo Veľkej Británii. Od mája 2013 som členom medzinárodnej asociácie združujúcej učiteľov Batesovej metódy" hovorí odvážna, krásna a šarmantná dáma Daniela Maťuchová.

 

Venuje sa Batesovej metóde prirodzeného zlepšovania zraku bez okuliarov. Učí ľudí rôzneho veku s rôznymi očnými diagnózami, ako si svoj stav zlepšiť prostredníctvom praktizovania jednoduchých techník a aktivít. Tejto problematike sa profesionálne venuje od januára 2014, kedy si v Banskej Bystrici založila Centrum ProVitalis. 

Poskytuje služby zrakového vzdelávania - osobné konzultácie, prednášky, praktické semináre pre verejnosť a firmy.

V novembri 2017 Daniele vyšla kniha s názvom “Lepší zrak prirodzene - praktický sprievodca na ceste za lepším zrakom”.

Momentálne pripravuje detskú knihu s básničkami a aktivitami na stimuláciu zraku. Mala by vyjsť niekedy na jar budúceho roku.

 

Web:  www.provitalis.sk

FB stránka: @provitalis.sk  , https://www.facebook.com/provitalis.sk/

Obchodík na Čo dokáže mama: https://www.codokazemama.sk/produkt/lepsi-zrak-prirodzene-prakticky-sprievodca-na-ceste-za-lepsim-zrakom

Môj blog: http://krokzakrokom.infoblog.sk/

 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (506)