Danka: Inšpirovala ma sestra

"Môj svet je plny farieb a to sa snažím preniesť aj do oblečenia a doplnkov, ktoré tvorím. Venujem sa šitiu detských čiapok, nákrčníkov, teplačikov, dievčenskych šiat. V mojej ponuke nájdete aj krásne detské deky, adventné kalendáre, obaly na knihu, Mikulášske vyšívané vrecúška s menom a rôzne ďalšie doplnky," vymenúva Danka Oravcová. 

Od malička som musela stále niečo tvoriť, ako dieťa som sa hrala s moduritom a tvorila rôzne veci pre bábiku Barbie 😁potom trošku väčšia, som rada aranžovala sušené kvety, chvíľku som aj gorálkovala, plietla pedig, až ma inšpirovala moja super sestrička Janka - moje dvojča a prihlásila som sa na kurz patchworku. To už som bola na prvej materskej dovolenke s Jurkom. A od patchworku som pri deťoch prešla k sitiu oblečenia a doplnkov. Ale naplno som sa mu začala venovať až počas druhej materskej dovolenky a stále sa mu venujem, teraz popri práci a učení sa s dvomi deťmi. Jeden siedmak a druhá je prváčka.

Darček čiapočka

Začiatky 

Pamätám si ešte na môj úplne prvý trh, bolo to v Leviciach. Veľmi veľa mojich veci som rozdávala ako darčeky a kamarátom sa to páčilo a vnukli mi myšlienku, skúsiť to ponúknuť ďalej. Tak skúšam a mám veľmi príjemné a milé ohlasy. Momentálne sa veľa akcií, na ktoré som chodila a bola som už prihlásená,  bohužiaľ zrušilo. Ale hľadám cestu ďalej ako sa priblížiť záujemcom.

v prírode

Aktívny relax

Moja dcérka veľmi rada pečie 😁už sa veľmi tešíme na Vianočný čas, ako si spolu niečo sladké aj zdravé pripravíme. Veľmi rada má maffiny a zdravého Brumíka. Celá rodinka veľmi radi chodíme splavovať rieky na Slovensku. Je to úžasný relax, stanujeme, sme spolu v prírode. V zime zas veľmi radi lyžujete. Naše deti - Jurko je od 3 rokov na lyžiach a Veronika, tá už bola na svahu ešte v kočíku 😁. A na lyžiach už ako dvojročná. Máme záhradu pri domčeku, tak relax po práci mame aj tam.

VIAC O DANKE:

Volám sa Danka Oravcová, som šťastná maminka dvoch úžasných detičiek Jurka a Veroniky ❤️Sú to moje poklady a im vo veľkej miere vďačím za to čomu sa momentálne venujem. Áno je to šitie 😁. Ku tejto mojej činnosti som sa dostala počas prvej materskej dovolenky s Jurkom.  Dankin pestrofarebný obchodík nájdete TU. A POČAS ADVENTU SI PRE VÁS PRIPRAVILA AKCIU: PRI KÚPE DVOCH VÝROBKOV POŠTOVNÉ ZADARMO. 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)