Dea: Moja práca je pre mňa láskou a priestorom, kde sa cítim najlepšie

„Milujem pohyb a ako niekdajšiu trénerku malých mažoretiek ma neustále oslovovali aj ich maminy s prosbou, či hodlám spraviť aj niečo pre nich, kde by sa mohli hýbať. Až mi to raz jedného pekného dňa nedalo a dala som veci do pohybu,“ začína svoje rozprávanie Dea.

Začala som s klasickým cvičením, ktoré ma dostalo do formy a kondície a vrátilo ma do mojej pôvodnej konfekčnej veľkosti (tej ešte pred tehu). A keďže som sa príšerne nudila popri kočíkovacích prechádzkach, spojila som si príjemné s užitočným. Konečne dostali moje povinné prechádzky aj hlbší význam ako len vyvetrať dieťa na čerstvom vzduchu, alebo ísť nakúpiť.

Posilňovanie panvového dna

Učím maminky správne sa hýbať

Postupom času som sa pohybu začala venovať ešte bližšie a viac do hĺbky a spravila som si rôzne kurzy, vďaka ktorým sa zo mňa stala certifikovaná lektorka Strollering®u a kondičná trénerka mamičiek. Teraz už pomáham maminkám nielen s chudnutím a formovaním tela, ale spoločne riešime problém diastázy či správneho fungovania panvového dna, učíme sa zdravo hýbať už od obdobia tehotenstva, správne a zdravo navraciame telo k pohybu po tehotenstve a v neposlednom rade makáme na našich postavách. Pretože nejde len o to zhodiť tie popôrodné kilá, ide o to robiť veci správne s ohľadom na zdravotný, fyzický a psychický stav každej jednej z nás. Pretože každá jedna sme jedinečná a máme nárok na individuálny ľudský prístup. A ja to presne takto milujem. Moja práca je pre mňa láskou a priestorom, kde sa cítim najlepšie. Spoločnosť iných mám ma veľmi motivuje a ukazuje nový krajší svet, bez ktorého si svoj život už ani neviem predstaviť. 

Maminky cvičia

S maminkami máme náš svet

Momentálne v tejto situácií tých tréningov nemám veľa, workshopy sa tiež veľmi nedajú robiť a ja len čakám, kedy táto situácia pominie a my sa budeme môcť vrátiť do starých koľají. Po tom, čo som si vytvorila s maminkami taký ten náš svet, z ktorého sú už aj ženské kruhy ma už tak samú doma cvičiť nenapĺňa a chýbajú mi naše babské pohybové seansy. Doteraz sme cvičili online, začala som prerábať svoje Workshopy do podoby Webinárov, ale osobný kontakt je predsa len príjemnejší. :)

pohyb

Viac o Dajane:

Moje meno je Dea (oficiálne Dajana) a som mamou malého čerta Jakubka, ktorý je už konečne veľkáč (už má 3,5 roka). 😀 Keď už som naozaj po roku nevedela čo so sebou na materskej dovolenke (ktorá vlastne vôbec nie je dovolenka, ale jeden šialený kolotoč dní veľmi podobných), rozhodla som sa, že idem so sebou niečo spraviť. Chýbal mi pohyb a stále som mala nejaké tie kilečká navyše (a veruže ich nebolo málo). Počas tehotenstva som pribrala nehoráznych 20 kíl a bola som zo seba úplne nešťastná... Deu nájdete na www.codokazemama.sk v jej obchodíku ŠŤASTNÉ KOLIESKA.

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (506)