Denisa Hrbáňová

Predstavíte sa nám? Aký je názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk a čo vo svojom obchodíku ponúkate?

Som  Denisa Hrbáňová, pochádzam z Bratislavy a som  mama na plný úväzok už 16 rokov svojim jednovaječným  dvojčatám Maxovi a Alexovi, ktorí majú detskú mozgovú obrnu a Alex si vyžaduje 24hodinovú starostlivosť.  Aj keď sa cesta mojich plánov mala vyvíjať úplne inak, dnes je zo mňa šťastná mama, ktorá si nájde čas aj na svoje tvorenie a obchodík, ktorý nájdete pod názvom DENISA HRBAN ART.

Mamička týždňa Denisa Hrbáňová

Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe?

Od detstva som bola tvorivá a venovala som sa maľovaniu už ako dieťa, čo mi zostalo stále a časom som si našla záľubu aj v aranžovaní a dekorovaní kvetov ako aj výrobe šperkov. No a tak po večeroch, keď chlapci spia, alebo doobeda, keď sú na pár hodín v škole, ja pre Vás vyrábam tieto všetky diela vo svojom vlastnom ateliéri, pár krokov od detských izieb. 

Mamička týždňa Denisa Hrbáňová

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? (výhra v súťaži, významný zákazník, výrobok, na ktorý ste hrdá)

Ako umelec neviem ani slovom vyjadriť nadšenie a radosť, keď niekto investuje do mojej práce, a je to tak vzrušujúce vedieť, že emócie a energia, ktorá zo mňa prúdi, sa prostredníctvom mojej tvorby spojila s niekým iným, a zároveň predajom môžem svojim  chlapcom  zaplatiť rehabilitáciu, či liečbu, ma poháňa ďalej a ďalej.

Mamička týždňa Denisa Hrbáňová

Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť?

Pýtate sa ako sa dá stihnúť domácnosť, dve postihnuté deti a ešte si nájsť čas na tvorbu, za ktorou nie je len vyrobenie výrobku, ale aj marketing predaja, čo často obnáša najviac času. Hotový produkt treba dobre odfotiť a spropagovať, lebo len tak si ho dokáže niekto kúpiť.

Čas strávený v svojom ateliéri je pre mňa dobíjaním sa. Hovorí sa, že zo spokojnej mamy čerpá celá rodina, a preto, ak mám chvíľu pre seba, trávim ju pri tvorení a vymýšľaní nových projektov, ktorých mám v hlave stále veľa.

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Mojím pracovným snom je už niekoľko rokov mať vlastnú výstavu obrazov.  Nie že by tento sen nebol dosiahnuteľný, len stále čaká na správny čas a realizáciu pre nedostatok času. 

Mamička týždňa Denisa Hrbáňová

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite? A čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama?

Ak vás niečo baví netreba hľadať prekážky, treba sa pokúsiť ich zdolávať. To je moje motto a zároveň odkaz všetkým tvorivým maminám, že všetko sa dá, ak sa chce. Určite sa nebojte začať a možno o rok budete tak úspešné, že  ak sa budete rozhodovať, kam pošlete svoje 2% z daní z Vášho podnikania, či zamestnania, spomeniete si na mňa a mojich chlapcov, a venujete ich nášmu OZ Náš Palček. 

 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (508)