Dokonalé nedokonalé medovníčky!

Zo sociálnych sietí vyskakujú samé dokonalosti. Gazdinky sa chvália dokonalou vianočnou výzdobou, dokonalými cukrovinkami, dokonalými stromčekmi... Paula Vidiščáková „postla“ do našej skupiny Čo dokáže mama na FB medovníčky také, aké sa podarili jej malým ratolestiam. A spustila obrovskú lavínu reakcií!

Mamičky začali pridávať svoje „nepodarky“ a komentovať, ako sa pečie u nich. Zrazu sa mnohé priznali, že vôbec u nich nie je všetko také dokonalé. Tak ako ani u Pauly, ktorá prezrádza: „Do všetkého sa pustíme s veľkou iniciatívou, ktorá trvá asi tak štyri fotky a 20-sekundové video,“ smeje sa mama trojročnej dcérky a päťročného synčeka.

Práve ich výtvory si vyslúžili toľko komentárov. Dovolí deťom vyvaľkať cesto tak, ako sa im podarí a okrem bežných vykrajovačiek dobre poslúžili aj tie na plastelínu. „Vyzerajú super a nemuseli ísť ani len na štyri minúty do rúry. Synovi chutilo cesto aj surové. Myslela som, že ich dnes ozdobíme, no už nie je čo. Ráno sme išli do škôlky a deti si vypýtali papierové vrecká, vraj zoberú deťom do škôlky, takú mali radosť!“

Zajtra pokračujú lineckými kolieskami, na ktoré má spred roka Paula tiež veselé spomienky. „Koliesko zlepené so srdiečkom, hviezdička s hríbikom... ale bolo z nich cítiť lásku a detskú hravosť. A džem? Ten bol aj v postieľke,“ dodáva s úsmevom veselá mamina.

Tak vidíte, mamičky, nechváľte sa dokonalými pózami na sociálnych sieťach, opäť je v kurze prirodzenosť! Pošlite nám fotky, ako vyzerajú vaše dokonalé - nedokonalé Vianoce!

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (508)