Dokonalý darček pre partnera, nielen na Valentína

Láska. Toto slovo so sebou nesie tú najkrajšiu emóciu, akú my ľudia poznáme. Súhlasíme s tvrdením, že by sme svoje city našej polovičke mali dokazovať denne a nečakať len na sviatok. Malý darček pre partnera/partnerku v bežný deň, môže urobiť so vzťahom divy.

Samozrejme, nemáme na mysli drahé dary. Poslúži aj vlastnoručne vyrobená drobnosť. Ak však nemáte nadanie alebo čas na tvorivú činnosť, máme pre vás riešenie. Darčeky z www.codokazemama.sk, sú vyrábané ručne, z kvalitných materiálov a množstvo z nich je personalizovaných. Znamená to, že na výrobku môže byť meno, alebo nápis podľa vášho želania. Takto personalizovaný darček pre partnera, za vás hovorí: Dal som si záležať a záleží mi aj na tebe."

Či už vás k hľadaniu darčeka pre parntera/partnerku "prinútil" sviatok sv. Valentína,  narodeniny vašej lásky alebo chcete darom rozjasniť obyčajný deň, u nás ste správne. 

Nech sa páči, darčeky, vyrobené šikovnými slovenskými rukami, si môžete nájsť v našom šikovnom vyhľadávači:

Stránky

Komentáre

Spokojná mama

Veľmi obdivujem šikovnosť slovenských mamičiek. Priznávam, že neviem tak krásne štrikovať, šiť či háčkovať ako mamičky, ktoré tu prezentujú svoje úžasné práce. Mojou vášňou je písanie a tak vznikla moja stránka spokojnamama.sk Fascinuje ma aj svet marketingu a milujem ten pocit, keď dostanem správu, že vďaka mojej kampani sa výrobok výborne predáva. Tejto práci sa aktuálne venujem popri 8 ročnom synovi a ročnej dcérke. Teším sa na našu spoluprácu :)

Všetky články (5)