Erika Bajanová

Predstavíte sa nám?

Dobrý deň, veľmi ma teší, že som dostala túto príležitosť.

Volám sa Erika Bajanová, mám 22 rokov, som z Nitry a som pani učiteľka v škôlke, kde mám 23 detičiek, ktoré sú ako moje vlastné. Popri svojej profesii sa venujem tvorbe PDF súborov pre materské školy. Pri tvorbe mi pomáha aj jedna mamička - Frederika Lovászová. 

Rozhovory, osobnosti Erika Bajanová

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate? 

Môj obchodík nájdete pod menom - PDFAKTIVITYPREMATERSKÉŠKOLY.

V obchodíku ponúkam PDF súbory na rôzne témy, ktoré môžu použiť mamičky, študentky, pani učiteľky na prácu a hru s deťmi. Produkty sa dajú používať aj v digitálnej forme na interaktívnej tabuli a dajú sa aj vytlačiť.

Rozhovory, osobnosti Erika Bajanová

Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe?

K tvorbe som sa dostala, tak, že som chcela deťom priniesť zaujímavé a kvalitné učebné pomôcky a aj tým, že mi veľa pomôcok na dané témy chýbalo a tiež aj to, že na internete sa mi nepáčila zastaralá a nekvalitná grafika pracovných listov.

Rozhovory, osobnosti Erika Bajanová

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? (výhra v súťaži, významný zákazník, výrobok, na ktorý ste hrdá)

Som hrdá na každý svoj výtvor, pretože je nad tým strávených veľa hodín práce a kreatívneho myslenia. Teším sa však aj, že sa mi podarilo vybudovať skupinu na facebooku, kde je už vyše 7400 ľudí. Pre mňa je každý zákazník významný a všetkým ďakujem za podporu. 

Rozhovory, osobnosti Erika Bajanová

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Môj najväčší sen je mať vlastný e-shop (pracuje sa na ňom), kanceláriu, kde by som mohla tvoriť dizajny a mať vydané vlastné pracovné listy, ktoré by materské školy používali.

Rozhovory, osobnosti Erika Bajanová

Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času v domácnosti, aby ste mali čas tvoriť? 

Tvorím pred a po práci až do večera, ale možno by som poradila mamičkám, aby deti zaujali rôznymi aktivitami a umožnili im hrať sa samé, aby mali mamičky priestor na prácu, možno aj počas poobedného spánku.

Rozhovory, osobnosti Erika Bajanová

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

Niektoré z inšpiratívnych citátov - ,,Najhorším nepriateľom kreativity sú pochybnosti o sebe samom.“– Sylvia Plath

,,Kreativitu nemôžete vyčerpať. Čím viac ju používate, tým viac jej máte.“ – Maya Angelou

Rozhovory, osobnosti Erika Bajanová

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama? 

Proste tvorte, tvorte, vzdelávajte sa a výsledky sa dostavia, nehľaďte na názor ostatných, berte do úvahy len požiadavky vašich zákazníkov. 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (508)