Erika a Tamara

O Vás.

Naša značka sa teraz skladá už z mamky Eriky a dcéry Tamary. Sme z Košíc a na značke pracujeme spoločne. Ja, Tamara, zastrešujem tvorbu, komunikáciu so zákazníkmi, sociálne siete a prípravu balíčkov. Mamina sa stará o všetko ostatné, nemenej dôležité.

 

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate?

Náš obchodík sa volá Handmade by Significant. Tvoríme produkty pre tie najkrajšie chvíle v živote. Teda míľnikové kartičky, s ktorými si zaznamenávate svoje tehotenstvo a neskôr aj život s malinkým zázrakom. Pre väčšie deťúrence máme v ponuke rôzne náučné produkty, ako náučný boxík, drevené pexeso či printy na stenu. Zakladáme si na kvalite, minimalistickom dizajne a jedinečnom balení.

                                                

Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe?

Bola to úplná náhoda, ale možno aj nie. Bol to dopyt zo strany mamičiek, ktoré nenašli na slovenskom trhu míľnikové kartičky, ktoré by boli minimalistické, hravé a jedinečné, keďže každá naša/Vaša objednávka je robená na mieru.

 

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? (výhra v súťaži, významný zákazník, výrobok, na ktorý ste hrdá)

Úspechom pre nás je každá jedna správa o spokojnosti zákazníka a veľmi nás teší, že sa k nám vždy vracajú, a my si to nesmierne vážime.

 

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Ten sa práve dokončuje. Už čochvíľa predstavíme našu prvú kolekciu bio oblečenia z čoho sa veľmi tešíme, a uvidíme aké sny nám prinesie budúcnosť. A ešte by sme sa veľmi radi zúčastnili na nejakom predajnom festivale v Bratislave, aby sme stretli našich zákazníkov aj zo západného Slovenska.

 

 

Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť?

Keďže sme dve, vieme si to spolu skvele rozvrhnúť. Ja tvorím prevažne večer, keď sa stihnú do úzadia už všetky iné povinnosti. Máme skvelých zákazníkov, ktorí nemajú problém ak nám to niekedy s objednávkou dlhšie trvá a oni trpezlivo počkajú ak im o tom dáme vedieť.

 

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

Robiť to čo nás baví a žiť naplno.

 

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama?

Ak máte sen a chcete sa posúvať, urobte to, urobte preto všetko! Nepočúvajte okolie ak Vás v tom nepodporuje, pretože robíte to hlavne kvôli sebe a nie druhým. Choďte do toho a plňte si sny! Bez prekážok a problémov by sme sa nikdy neposúvali vpred.

Prajeme vám krásne tvorivé dni!

Tamara a Erika

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (506)