Ešte som sa vám nepredstavila ?

Musím to napraviť. Volám sa Petra Veselovská a tvorím pod názvom PETRA VE.

Venujem sa najmä odevu a šperku pre slávnostné príležitosti i bežné nosenie.

Rada tvorím už od detstva. Vyštudovala som Módny dizajn. Som manželka a mama troch detí. A teraz prišiel ten čas, kedy sa chcem naplno venovať tomu čo ma teší, i tomu, čo som sa počas štúdia naučila. 

Učaroval mi ľan i jemná bavlna. Obdivujem ručné práce, ktoré sa na Slovensku dedia už celé generácie a postupne sa opäť tešia veľkej obľube. V mojom obchodíku nájdete originálne kúsky, so zaujímavým strihom a profesionálnym spracovaním, prevažne šité na mieru.

Šperky z prírodných kameňov a korálkovanie sú moja srdcovka už od detstva, novinkou sú drevené náušnice.

Ale pekne poporiadku, plánov mám veľa, no s časom je to trošku horšie... Určite mi dáte za pravdu všetky maminky, ktoré popri deťoch tvoríte. No sme tu teraz hlavne pre ne a všetko musíme zvládnuť. A po boku s tým správnym chlapom to ide vždy ľahšie.

Všetko má svoj čas a tak dúfam, že aj ja sa raz dostanem k svojmu snu. Mať svoju dieľničku a robiť vám radosť.

Teším sa na každú spätnú väzbu od vás, ktorá ma posúva vpred a ďakujem za podporu :)
S pozdravom PETRA VE

 

https://www.codokazemama.sk/obchod/petra-ve

 

 

Komentáre

PetraVe

Prírodné materiály, pohodlné strihy a nadčasové kúsky pre vás i vašich blízkych. Šijem v limitovaných kolekciách i na mieru. Nielen na špeciálne príležitosti, ale tiež každodenné nosenie. Volám sa Petra Veselovská, rada tvorím už od detstva. Vyštudovala som Modelovanie a navrhovanie odevov na Škole úžitkového výtvarníctva, som manželka a mama troch detí. Po materskej som sa naplno začala venovať šitiu nielen pre svoje deti, ale tiež pre vás, z čoho mám nesmiernu radosť. „ Mojou srdcovou záležitosťou sú drevo, ľan, mušelín a kvety. “ Prajem príjemné prezeranie produktov a nakupovanie.

Všetky články (2)