Eva Černoková založila antistresové umelecké centrum

Volám sa Eva Černoková, venujem sa maľovaniu obrazov akrylom a olejom a aj tvorbe obrazov, sôch a dekoračných predmetov z paverpolu.

Som kvalifikovaná , arteterapeutka, certifikovaná koučka a lektorka umeleckých kurzov.

Môj obchodík nájdete na www.codokazemama.sk/obchod/atelier-evalon

V roku 2014 som založila antistresové umelecké centrum, Atelier Evalon kde lektorujem rôzne umelecké kurzy, ktoré sú stále ešte mojím koníčkom, a nie živobytím. Veľkou odmenou za moju doterajšiu prácu pre mňa bola výstava Tajomný svet, ktorá bola inštalovaná v Kerametal gallery v Bratislave a tento rok ešte jednu výstavu pripravujem.


Náš ateliér sa nachádza v prostredí dedinky Ostrov pri Piešťanoch. Je to miesto, kde pomáhame ľuďom zbavovať sa stresu príjemným a zábavným spôsobom. V pokojnej atmosfére art-terapeutického centra sa môžete naučíť používať nové techniky a vytvoriť si dielo, ktoré sa stane výzdobou vášho domova alebo originálnym darčekom. Môžete si u nás zakúpiť aj sochy, obrazy, svietniky, šperky, handmade vecičky, ktoré potešia nejednu tvorivú dušu.

Niektoré stretnutia sú zamerané viac na umeleckú tvorbu, iné viac na cestu k duši prostredníctvom umenia. Sú klienti pracujúci radšej v skupinkách, iní volia individuálne stretnutia zamerané na sebaobjavovanie a liečbu duše alebo pragmatickejší životný koučing. Prostredníctvom umeleckej práce a cielených rozhovorov, odbúrate nahromadený stres a dozviete sa viac o sebe a o tom, ako riešiť svoje problémy alebo smerovať k svojim cieľom.

Na kurzoch si môžete vyskúšať techniku paverpol, obraz, socha, dekorovanie predmetov paverpolom, môžete si vyrobiť vlastný lapač snov, mandalu na sklo z drahých kameňov, naučiť sa servítkovať, korálkovať, vyrobiť šperk ketlovaním, vytvoriť si dream board /mapu prianí/ a vyskúšať si prácu s keramickou hlinou. Ponukame tiež arteterapeuticke kurzy zamerané na sebapoznávanie, zdvihnutie sebavedomia, kreslenie pravou hemisférou.
Kurzy sa konajú hlavne cez víkendy v našom ateliéri ale ponúkame tiež kurzy mimo ateliéru Evalon.

www.codokazemama.sk/obchod/atelier-evalon

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (508)