Farebný svet - pozitívna energia

Ahojte všetci ľudkovia v kreatívnom svete. Neviem ako vaše dielničky, ale tá  naša, nie je tak úplne busy - to znamená, že tých objednávok nie je až tak veľa. Nie som však s toho smutná, práve naopak je to priestor pre pretavovanie vlastných myšlienok, nápadov do reality, na ktorú by inak nebol čas.

Vo svojej tvorbe sa venujem hlavne dreveným vecičkách vyrobených z preglejky. Pred nedávnom sme ako novinku vyrobili šikovné zápisníky vo formáte A6, ktoré sa svojou šikovnou veľkosťou vmestia do ruksaka alebo kabelky. Sú parádne, ale stále som premýšlala čo im chýba....

A už som na to prišla. Mojím zápisníkom chýbali farby a radosť z farieb prúdiaca a prichádzajúca. Zima je pre mňa vždy dlhá a ja sa už neviem dočkať jari. 

Ako malý detail zápisníčkov, ktorý je však veľmi podstatný je pozitívna alebo povzbudujúca myšlienka, ktorej cieľom je si viac uvedomovať, alebo oprášiť zabudnuté. 

Lebo naozaj Som Originál, lebo naozaj Som Jedinečná, lebo naozaj Každý deň je dar. A nakoniec  napriek bláznincu, ktorý vďaka covidu zažívame Milujem život svoj.Dúfam že sa vám budú páčiť a že vám dajú trocha teplých farieb a dobrej nálady ako mne, keď som ich vymýšľala a tvorila.

Krásny deň, jar je už za dverami!

Z dielničky vás zdraví Evi  

Komentáre

EvitArt

Ahojte moje meno je Evi. Som tvor a milujem tvorenie. Som šťastná keď tvorím personalizované veci, ktoré môžu niekoho potešiť. Ak ste nenašli čo hľadáte neváhajte mi napísať. ĎAKUJEM za návštevu v mojom tvorivom svete.

Všetky články (2)