Hana Šebanová

Predstavíte sa nám?

Volám sa Hana Šebanová, som Banskobystričanka vyrastajúca v Bratislave s mužom z východu. Dvoma slovami hrdá Slovenka. Syn Jonáš má 5 rokov.

Mamička týždňa, Hana Šebanová

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate?

Manuál spokojnej matky je brožúrka, ktorá poteší maminu v akomkoľvek veku aj rozpoložení. Je o nás všetkých. Vtipne a s nadhľadom približuje situácie v ktorých sa dennodenne viac či menej dobrovoľne ocitáme.

Mamička týždňa Hana Šebanová

Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe?

Písanie je moja obrovská záľuba a sčasti sa ňou aj živím. Monotónne dni na materskej dovolenke ma dohnali k napísaniu brožúrky a som za ňu vďačná každý deň. Kúsok zo mňa putuje pomaličky svojou cestou po svete:).

Mamička týždňa Hana Šebanová

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? (výhra v súťaži, významný zákazník, výrobok, na ktorý ste hrdá)

Musím sa priznať, že som hrdá na to, že som niečo dotiahla do konca. Väčšinou mi chýba tých povestných posledných pár krokov a keď mi brožúrka prišla z tlačiarne, ešte stále som neverila. Niekedy sa na ne chodím pozerať, či sú naozaj na svojom mieste.

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Byť spokojná so svojou tvorbou.

Mamička týždňa Hana Šebanová

Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť?

Mne veľmi pomáha systém. Som z umeleckej rodiny a ako dieťa som tým pádom zažívala veľmi duchaplné momenty, ale chýbala tam disciplína. Tú sa snažím zdravým spôsobom preniesť do vlastnej rodiny. Od mala syna vediem k tomu, že mama potrebuje čas pre seba, psychohygienu, prácu, priateľstvá. Čo by z nás inak potom bolo.

Mamička týždňa Hana Šebanová

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

Milujem mottá, takže jedno nedokážem vybrať, ale riadim sa kombináciou nadhľadu, lásky, humoru a práce na sebe.

Mamička týždňa Hana Šebanová

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama?

Myslite na seba. Majte sa radi a tým pádom odovzdáte pozitívnu energiu svojim deťom, iným ženám, mužom a bude nám tu všetkým krajšie. Tak, ako si ju odovzdávame aj cez projekt Čo dokáže mama, ďakujem zaň.

 

 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (508)