Jarka Fečková

 

O Vás

Ahojte! Volám sa Jarka, a s manželom a 5 deťmi bývame na východe Slovenska.

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate?

Názov som vymýšľala dlho a nič originálne mi nenapadlo, jednoducho Jarka Ef :). Najprv to bolo dočasne, ale nakoniec som sa s tým asi aj celkom zžila. A čo u mňa nájdete? Rôzne fotoalbumy, minialbumy, zápisníky, receptáre, knihy hostí, pohľadnice a krabičky - je to taká moja papierová tvorba.

Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe?

Je to asi otrepané, ale aj ja som všeličo vyrábala už odmalička. Viac času som ale mala po narodení prvého syna, kedy som začala šiť, neskôr háčkovať a keďže prišla éra internetu, ktorý je dostupný už takmer pre každého, popri sondovaní vo (vtedy) svojich oboroch som natrafila na scrapbook.... No a ja skúšateľ som musela vyskúšať. A ako to už zvyčajne ide- najprv pre seba, potom kamoškám a rodine, a nakoniec som už pri scrapbooku ostala.

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? 

Vždy ma potešia vracajúci sa spokojní zákazníci a noví, ktorí prichádzajú so slovami "kamarátke ste robili, aj ja by som chcela niečo podobné" ♥.

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Aby som mohla tvoriť 25 hodín denne. :D :D :D

Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť?

Priznám, že tvorím, keď sú deti v škole a škôlke. Keď sú doma, snažím sa im venovať čo najviac. No a potom ešte dorábam v noci, keď spia (ak vládzem :D ).

 

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

"Je to dobré, ale chcem, aby to bolo ešte lepšie." Nemám to práve ako motto, ale tento postoj na sebe pozorujem často.

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama?

Byť mamou je úžasné. A síce som svojej rodine obetovala veľa (aj zo seba, aj zo svojich predstáv), predsa mi toho veľa dáva a aj vďaka nej som v sebe objavila nové úžasné schopnosti.

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (508)