Jarmila Horváthová

Predstavíte sa nám?

Ďakujem krásne, ak nevadí, že som už babka😊. Moje meno je Jarmila Horváthová, mám 60 rokov. Som šťastná mama piatich detí a siedmich vnúčat.

Mamička týždňa Jarmila Horváthová

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate? 

Na Čo dokáže mama pôsobím pod názvom JARMILA HORVATHOVA v mojej ponuke nájdete knihu pre detského čitateľa O myšičkách a ponuku ilustrácii. Nakoľko moja prvá kniha, pre deti O myšičkách mala úspech, a všetci chceli pokračovanie, tak som teraz dopísala voľné pokračovanie o myších rodinkách. Sú tam zase príbehy, básničky, ilustrácie, stránka, kde si dieťa dopíše svoje meno. Na donio.sk práve prebieha kampaň na podporu vydania mojej knihy Myškohranie, ku ktorej vydaniu môžete v prípade záujmu prispieť aj Vy na uvedenom linku: https://www.donio.sk/myskohranie.

Mamička týždňa Jarmila Horváthová

Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe? 

K tvorbe som sa dostala vďaka kresleniu. Tieto príbehy O myšičkách som rozprávala mojej najmladšej dcérke, ktorá má už 23 rokov, a stále ich spomína.

Mamička týždňa Jarmila Horváthová

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? (výhra v súťaži, významný zákazník, výrobok, na ktorý ste hrdá)

Mám aj dve knihy, Poviedky z páračiek o čertoch, bosorkách, vílach, vodníkoch, na ktoré som tiež hrdá, lebo sú z mojej mladosti. Ďalšia je zbierka básní, a rozpracovanú mám aj knihu zo stredoveku. Popritom kreslím ilustrácie, zbieram staré hračky, ktoré sa deťom veľmi páčia. Teraz nedávno som získala diplom a cenu za súbor ilustrácií, a momentálne je kniha Kelti na Zámčisku nominovaná na knihu Záhoria. Veľmi ma, to teší a napĺňa.

Mamička týždňa Jarmila Horváthová

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

Moje životné motto: „Nečakajte na zázraky, celý život je zázrak.“

Mamička týždňa Jarmila Horváthová

Aký je Váš tip na úsporu času, kedy nachádzate priestor na tvorenie? 

Píšem počas dňa, aj večer, kedykoľvek cítim potrebu.

Mamička týždňa Jarmila Horváthováhttps://www.codokazemama.sk/obchod/jarmila-horvathova

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama? 

Mamičkám odporúčam, aby čo najviac s deťmi tvorili, zapájali ich do tvorby, je to úžasné a na tento vzácny čas budete vy, aj deti spomínať s radosťou. Nenechajte si tento čas ujsť. Prajem všetkým mamičkám veľa úspechov a veľa človečiny okolo seba. Budem rada, ak mi napíšete, či sa Myšičky páčia. Ďakujem. 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)