Je čas nájsť si skvelú prácu

Žienky, niektoré z nás sú kreatívne duše túžiace po tvorivej slobode v podnikaní, iné chceme byť súčasťou úspešného tímu v nadnárodnej korporácii, ďalšie mamky ostávajú z rôznych dôvodov doma s deťmi a pracuje len tato, inde je to práve naopak. 

Všetky cesty sú správne, pretože sme si ich vybrali sami a vyhovujú nám.

Čo ak nám však už dlhodobo nevyhovujú? Čo ak sme práve teraz na rázcestí života a začíname túžiť po zmene? Čo ak sme práve teraz skončili materskú dovolenku a s plným nasadením chceme zmeniť svoj lokál od plienok, ihrísk a známej každodennej trajektórie vedúcej od pračky do kuchyne? Čo ak po takejto zmene túži náš partner? 

Otázok ukrytých v každej z nás je veľa, ale keď jedinou odpoveďou, ktorá sa vám v srdci ponúka znie: "Je čas na zmenu", potom mám pre vás riešenie. 

Príďte do Trnavy! 13.novembra (streda) od 9.00 do 17.00 sa v mestskej športovej hale stretnú všetci, ktorí túžia po zmene. 

Prichádza JOBSPOTT 2019. Najväčší veľtrh práce v tomto regióne. 

Bola som na tejto akcii aj minulý rok a poviem vám, že po pár hodinách som odhádzala nabitá energiou, informáciami, v rukách som držala peknú hŕbu papierov s pozvánkami na konkrétne pracovné pozície.

A idem aj tento rok! A pozývam vás, aby ste išli so mnou. Okrem toho, že stretnete úžasných ľudí, ktorí vás namotivujú a ukážu vám, ako spraviť prvý krok ku zmene, budete mať možnosť okamžite spoznať firmy a organizácie, ktoré hľadajú ľudí do tímu. Keď som si minulý rok prechádzala jednu spoločnosť za druhou, bola som úprimne nadšená. Každý zamestnávateľ bol veľmi milý, ústretový, všetko mi krásne vysvetlili. zodpovedali mi aj na záludné mama otázky, ako si viem prispôsobiť pracovný čas popri deťoch, ako je to s prácou počas víkendov a na skrátený úväzok a všade ma nabalili cukríkmi pre deti. :)

Mnohé pracovné pozície boli určené naopak výlučne mužom, takže ak máte doma šikovného tata, určite si urobte výlet do Trnavy obaja. 

No a viete, čo je tento rok na Jobspotte šupa? 

Budeme tu mať vlastnú MAMA ZÓNU, kde budeme my - mamky z projektu ČO DOKÁŽE MAMA. Budeme tam celý deň len pre vás.  Budeme sa spoločne rozprávať o vašich plánoch a snoch. O víziách a nápadoch, ktoré túžite uskutočniť, no neviete, kde začať.

Budeme odpovedať na vaše konkrétne otázky z oblasti time manažmentu, legislatívy a dodáme vám nesmiernu dávku motivácie ísť vpred a uspieť na trhu práce, či už s vlastným podnikateľským nápadom, alebo zaradením sa do úspešného tímu na konkrétnej pracovnej pozícii.

Dáme vám konkrétne tipy, ako si zosúladiť čas, aby ste stíhali pracovať popri deťoch, ako si spraviť úspešný marketing svojho nápadu a ako robiť všetko v súlade s našimi slovenskými zákonmi. Veríme, že si odnesiete veľkú dávku inšpirácie a možno odídete aj s novou prácou v rukách. 

Ak nemáte stráženie pre detičky, príďte aj s nimi (kočíky sa veľmi nezmestia, ale minulý rok mali mamky deti v nosičoch, alebo len tak na rukách). 

Okrem našej MAMA ZÓNY tam samozrejme budú skvelí speakri z rôznych oblastí, veľmi vtipní moderátori z rádia Vlna a množstvo tipov a inšpirácie na odštartovanie novej kariéry. 

Určite prídťe a zažite deň, ktorý vás jednoducho nakopne! 

Ak ste ešte nerozhodli, tu je moja mini pozvánka :) 

Všetko nájdete na www.jobspott.sk 

Vidime sa 13.11.2019 v mestskej športovej hale v Trnave :) 
 

 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (506)