Katarína Adamčáková

O Vás.

 

Volám sa Katarína Adamčáková, pochádzam z malej dedinky Vaniškovce, nachádzajúcej sa na východnom Slovensku, no už dlhšiu dobu žijem a pôsobím pri Bratislave. Som mamou 5,5 ročnej dcérky Karolínky, z ktorej mi rastie veľká pomocníčka. :-)

 

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate?

 

Názov môjho obchodíka je Kattyka, a ponúkam v ňom pohodlné, no zároveň štýlové oblečenie, pre rôzne vekové kategórie. Šijeme z kvalitných látok Európskych výrobcov, ktoré majú certifikát zdravotnej nezávadnosti aj pre tých najmladších zákazníkov. :-) 

 

 

Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe?

 

Ako to celé vlastne začalo? Ani sama poriadne neviem. Mala som vzťah, prácu ktorá nemala so šitím nič spoločné, tancovali sme, a bolo nám dobre. :-) Áno, áno, tancovali sme. Partner ako profesionálny tanečník spoločenských tancov, a ja, ako netanečníčka s láskou k tancu. Našli sme si tanec, ktorému sme sa chceli venovať obaja, učiť sa ho od základu. A že to bol tanec vášnivý, o tom niet pochýb. :-) A tam niekde začalo aj moje šitie. Potreba tanečného oblečenia, ktorého bol nedostatok, ma priviedla k tomu, aby som si sadla k šijaciemu stroju, a šila. Najprv to bolo oblečenie len pre mňa, no s postupom času som obšívala všetky moje kamarátky a známe. No, ako to už chodí, s pribúdajúcim vekom, priority sa menia, a tanec na parkete som vymenila za tanec v našej domácnosti a starosť o našu malú princeznú. Princezná rástla do krásy, a ja som rozmýšľala čo ďalej... Akosi som si už nevedela predstaviť vrátiť sa k životu predtým, chodiť do práce, tancovať... Veď sa to ani nedá. Tak som opäť oprášila šijací stroj (nie tak celkom, keďže som si nakúpila komplet nové stroje) a pustila sa do šitia, tentokrát veci pre deti. Pridala sa aj kamarátka, ktorá rada fotí, a je taká tvorivá dušička, a založili sme tento projekt. Verím, že sa vám naše výtvory budú páčiť, a vaše detičky, a v konečnom dôsledku aj vy, v našom oblečení zažiarite. :-)  

 

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? (výhra v súťaži, významný zákazník, výrobok, na ktorý ste hrdá)

 

Najväčším úspechom v mojej práci sú spokojní zákazníci a spätná väzba od nich..Veď bez nich by celé moje úsilie nemalo žiadny zmysel.

 

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

 

Najväčším pracovným snom, resp. cieľom, je vybudovať úspešnú značku oblečenia.

 

Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť?

 

Tvorím vtedy, keď to potrebujem, našťastie dcérka je už dosť veľká, navštevuje škôlku, je z nej už malá predškoláčka, tak čas na to sa vždy nájde. A môj tip je, urobiť si z tvorby záľubu, a "sebecky" si na svoju záľubu ten čas nájsť. Využiť to ako možnosť odreagovať sa namiesto televízie, či sociálnych sieti.

 

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

Žiť tak, aby som sa za svoj život nemusela hanbiť.

 

 

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama?

Nech tvoria, robia čo ich baví, užívajú si to! Úspech a peniaze prídu.

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)