Katarína Klecová

O Vás.

Volám sa Katarína a mám tri deti (deväť ročnú Elenku, sedem ročného Teodora a trojročného Igora). Som z Prešova a svoju dielničku mám priamo doma. Svoje vecičky tvorím na stroji, ktorý som zdedila po svojej mamke. Ukončila som Strednú priemyselnú školu strojnícku v Prešove v odbore odevníctvo. Šitie považujem hlavne za svoj koníček. Je to pre mňa tvorivá činnosť popri deťoch a domácnosti. 

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate? 

Môj obchodík na stránke Čo dokáže mama sa volá Lecki a ponúkam v ňom vecičky pre detičky z krásnych kvalitných dizajnových látok. Vidím v tom veľké možnosti sebarealizácie. Vytešujem sa z toho, čo nám doba ponúka.

Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe 

Inšpirujú ma moje deti. Doslova mi radia, čo je pre ne zaujímavé, pekné. 

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby?

Pre mňa je úspech každý spokojný zákazník. Teším sa z toho, keď sú zákazníci spokojní. 

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Môj najväčší sen je, aby ma táto práca vedela uživiť, aby bola mojou hlavnou činnosťou. Rada by som sa k tomu dopracovala, pretože je to nielen práca, ale aj môj koníček. 

Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť? 

Nájsť si čas na šitie popri troch deťoch a rodinnom dome vôbec nie je jednoduché. Využívam na to každú voľnú chvíľu. Ale aspoň viem, že som ju využila zmysluplne. 

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

Moje životné motto? Ťažko povedať, bolo by ich asi viac. Určite sa snažím žiť čestne, zodpovedne a robiť veci v živote, čo najlepšie. 

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama? 

Všetkým tvorivým mamkám by som rada popriala, aby mali veľa nových nápadov, a popri práci nezabúdali, že sú mamky a maželky (čo sa občas aj mne žiaľ stáva).

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (506)