Katarína Kocúrová

Predstavíte sa nám?

Moje meno je Katarína, žijeme  s manželom a s 3 deťmi na Sliači. Najstarší syn Matej má 5 rokov, stredný syn Leonard má 3 roky a najmladšia Nina má čoskoro 1 rok.

Mamička týždňa Katarína Kocúrová

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate?

Naša rodinná značka sa volá Speem (čítaj spím 😁) a ponúkame udržateľnú rastúcu módu pre najmenšie bábätká a deti v mladšom školskom veku. Naše veci vyrábame z modalu - bukového vlákna a sú známe svojou mäkkosťou a jemnosťou. Deti to poznajú ako to mäkučké oblečenie 😊 a pre mnohých tak, ako pre nás, je to láska na prvý dotyk. 

Mamička týždňa Katarína Kocúrová

Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe?

Tvorba začala minulý rok výrobou pyžamiek pre detičky od škôlkarského veku s autorským dizajnom zvieratiek. Kde si náš najstarší syn presadil na pyžamku kresbu, pretože má rád dinosaurov a jeho vtedy najobľúbenejší bol triceratops. Postupne, keďže sme už mali najmenšiu Ninu na svete, sme chceli obliekať tých najmenších do rastúcich vecičiek, aby s bábätkom a deťmi vydržali čo najdlhšie. 

Mamička týždňa Katarína Kocúrová

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? (výhra v súťaži, významný zákazník, výrobok, na ktorý ste hrdá)

Najväčšiu radosť z výrobkov mám z rastúcich overalov na spinkanie s obojstranným zipsom. Je to veľmi praktické počas prebaľovania v noci, keď je každá minúta spánku mamy veľmi dôležitá. A zároveň som hrdá aj na naše rastúce tepláčiky, ku ktorým farebne dolaďujeme aj čelenky. Najväčší úspech? Momenty, keď mi zákazníci píšu, že ich dieťa nechce spať v ničom inom iba v "tom mäkučkom pyžamku".

Mamička týždňa Katarína Kocúrová

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Byť pre maminky prvou voľbou pri výbere detského oblečenia, a byť tiež v množstvách kamenných obchodíkov po celom Slovensku a Čechách. Aby to pre zákazníkov bola láska na prvý dotyk.

Mamička týždňa Katarína Kocúrová

Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť?

Vecičky v našom Speem sa šijú v malej dielničke na Strednom Slovensku. Neustále vymýšľame niečo nové, a preto tam strávim nemálo času. Hlavne po večeroch, alebo keď sú deti v škôlke. Taktiež po večeroch spolu s manželom pripravujeme fotenia, kde sú našimi vernými modelmi hlavne naše tri deti, pripravujeme príspevky pre web, na Instagram aj Facebook. Veľa nápadov pochádza zo života s deťmi. Keď pri obliekaní sa ponáhľate, dieťa nespolupracuje, vtedy prichádzajú nápady, ako si to obliekanie uľahčiť. Aj preto máme obojstranný zips na overaloch. Ako hovorím, každá minúta spánku navyše je dobrá 😁.

Mamička týždňa Katarína Kocúrová

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

Nič v živote sa nedá robiť instantne. Chcem tvoriť srdcom, s láskou a udržateľnosťou zároveň a samozrejme kvalitne pre svojich terajších a budúcich zákazníkov. Aby boli spokojní. 

Mamička týždňa Katarína Kocúrová

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama?

Milé mamy, prajem vám, aby ste na ceste svojej tvorby mali čo najviac kreativity, ale i času na tvorbu popri deťoch. Aby sa vám darilo a pracovali ste s láskou, a aby ste boli úspešné.

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (508)