Kikis - pretože spolu môžeme pomáhať 😉

Vitajte v obchodíku Kikis,

Pre Vás 👱🏼‍♀️👨🏻 a Vaše deti 👶🏼👦🏻👧🏼 tu môžete objaviť milé a veselé vecičky, ktoré s veľkou radosťou háčkujem a vyrábam. Háčkujem preto, že ma to nesmierne baví 🤩  a je to zároveň aj moja skvelá psychohygiena, popri starostlivosti o moje 4 ratolesti.

 

K háčkovaniu som prišla ..., vlastne už ani neviem ako presne 🤔 ... no, chytilo ma to. A tak moje deti sa stali vďačnými objektami mojej tvorby. 

Na vznik Kikis 🤩 si pamätám celkom presne. Potreby mojej rodiny som svojimi výtvormi naplnila a tak som sa zamýšľala, čo ďalej. Pretože ma háčik v ruke stále svrbel. Tak z mojej háčkovašne a potreby urobiť čosi naviac vznikol Kikis

Nech sa páči, malá ochutnávka z mojej háčko - tvorby pre malé slečny 🧒🏻 aj veľké dámy 👱🏼‍♀️, pre malých👶🏼 aj veľkých šibalov 👦🏻:

jarno - jesenno čiapky, čapušky, homlessky, ušanky 

 

    

 

 zimné čiapky, čapušky, ušanky 

   

čelenky

 

šály

pončá

deky

... viac prezradím nabudúce, sľubujem 😉

Okrem mojich vecičiek tu nájdete tu aj handmade výrobky mojej kamošky Zuzky 🤩.

hračky

 

rúška

ozdoby do vláskov

  

Spojili sme svoje sily, aby sme mohli spoločne pomáhať...

Nesmierne nás teší 🤩, že Kikis výrobky spravia dvojnásobnú radosť. Jednak potešia a poslúžia tým, ktorý si ich kúpia a zárovaň spolu pomôžeme rodinám, ktoré sa z najrôznejších príčin ocitli v núdzi.

Celá SUMA z predaja putuje PRIAMO na účet pomoci RODINÁM👶🏼🧒🏻👦🏻👱🏼‍♀️👨🏻👴🏻👵🏻 - projekt Centra pre rodinu v Nitre. 

Ďakujeme za podporu.

Veľké ĎAKUJEM patrí aj celému tímu www.codokazemama.sk, vďaka nim 😍 sme bližšie k Vám.

Krásny deň a do skorého dočítania 🙋🏼‍♀️

Teším sa na Vás 

Komentáre

Kikis

Vitajte v obchodíku Kikis, kde pre Vás 👱🏼‍♀️👨🏻 a Vaše deti 👶🏻👧🏼👦🏻 môžete objaviť milé a veselé vecičky, ktoré s veľkou radosťou háčkujem a vyrábam. Háčkujem preto, že ma to nesmierne baví 😍 a je to zároveň aj moja skvelá psychohygiena, popri starostlivosti o moje 4 ratolesti 👩🏼👦🏼👦🏼👶🏼. Zároveň ma nesmierne teší, že týmto spôsobom môžem pomáhať rodinám👨🏻👱🏼‍♀️👵🏻👴🏻🧒🏻👧🏻👶🏼, ktoré sa z najrôznejších príčin ocitli v núdzi. Celá SUMA z predaja putuje PRIAMO na účet pomoci RODINÁM - projekt Centra pre rodinu v Nitre ☺️. Ďakujeme za podporu 😉.

Všetky články (6)