Klaudia Kopkášová

Predstavíte sa nám?

Dobrý deň, v prvom rade vám chcem poďakovať za príležitosť predávať na vašom portáli. 

A teraz niečo o mne, volám sa Klaudia Kopkášová, pochádzam z malého mestečka Podolínec. To je na východnom Slovensku. Mám dvoch synčekov. Marko ma osem rokov a Oliver dva roky. Sú to veľkí huncúti.

Čo dokáže mama Drôtovaný svet

 

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate? 

Môj obchodík je Drôtovaný svet. Je to môj svet, milujem drôtikovanie. 

V mojom obchodíku ponúkam výrobky vyrábané na mieru, snažím sa spĺňať všetky požiadavky zákazníka. Všetky moje výrobky sú vyrobené podľa toho, čo chce zákazník, akú farbu, tvar... . Každý kúsok drôtu je ohýbaný ručne, preto je výroba dosť náročná na čas. 

Čo dokáže mama Drôtovaný svet

 

Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe? 

Skúšala som veľa rôznych tvorivých technik, no drôt ma oslovil natoľko, že sa mu venujem už desať rokov.

Drôtikovanie ma naučila moja pani kolegyňa, ktorá vyrába nádherné drôtované výrobky. Ona mi ukázala základy drôtikovania a potom, na prvej materskej dovolenke, som sa tomu začala naplno venovať. 

Čo dokáže mama Drôtovaný svet

 

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? (výhra v súťaži, významný zákazník, výrobok, na ktorý ste hrdá)

Moje úspechy. V práci som mala drotársky krúžok. Učila som žiakov základné techniky a zároveň som spolu zo žiakmi vyrobila dva šperky pre Celeste Buckingham, ktoré mala na plese. Tiež sme vyhrali v Prešove na jednej súťaží s kolekciou Medené objatie prvé miesto. 

Čo dokáže mama Drôtovaný svet

 

Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť? 

Na svojej tvorbe pracujem zvyčajne večer, keď mi detičky spia. Je to pre mňa neuveriteľný relax. 

Čo dokáže mama Drôtovaný svet

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

Motto veľmi nemám, ale myslím si, že každý človek potrebuje hoby. Hlavne na to, aby vypustil všetky myšlienky, ktorými sme v dnešnej dobe zasypaní. 

 

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama? 

Všetky mamičky, ktoré tvoríte a chcete tvoriť, prajem vám veľa krásnych výrobkov. Človek, keď niečo vytvorí sám, zažíva pocit radosť a spokojnosti zo samého seba. Tento pocit je úžasný a preto prajem všetkým, aby sa tak tešili z každého výrobku, čo vyrobia ako ja. 

Ďakujem Vám

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (508)