Kojonáhrdelník - Mama je s ním krásna a poteší aj detské ďasná!

 

Mamulky máte už doma kojonáhrdelník? Je to absolútna vychytávka! 

O kojonáhrdelníku som počula už dávnejšie, no úprimne žiaden ma na prvý pohľad nejako neočaril a tak som ani vážnejšie o kúpe nerozmýšlala. Možno ste na tom podobne. Ak si ale pozriete kojonáhrdelníky maminky Majky z obchodíku Hryzkajme, buďete mať chuť si kojonáhrdelník kúpiť aj v prípade, že už máte deti veľké. ☺ A vlastne prečo nie? Ak máte navyše tak ako ja alergiu na kovy, ktoré obsahuje bežná bižutéria bude pre vás takáto ozdoba, vyrobéná z mäkkého potravinárskeho silikónu bez akýchkoľvek kovových komponentov úplne ideálna. 

Od kedy mám ten svoj neviem si ho vynachváliť a myslím si, že by mal byť povinnou výbavou každej mamky malého drobca. Okrem toho, že je pre vás krásnym doplnkom má aj skvelé praktické využitia, ktoré pri malom dieťatku rozhodne oceníte:

Dieťatko môže náhrdelník žužlať a hrýzť a uľaviť si tak pri prerezávajúcich sa zúbkoch.

Ak máte kojonáhrdelník, máte so sebou vždy bezpečnú hračku pre vaše dieťatko.

Zaujmete ním nepokojné dieťa v nosiči, pri dojčení, pití z flašky alebo jedení príkrmu.

 

 

Moja osobná skúsenosť:

Cestovali sme s manželom autom a dcéra v sedačke začala byť veľmi nepokojná. Domov sme to mali ešte 10 minút cesty a jej nervozita sa veľmi stupňovala. Dávala nám to patrične najavo intenzitou svojho mrnčania. A ako to už býva, v situácií kedy sme to najviac potrebovali, sme nemali po ruke žiadnu detskú hračku ani nič bezpečné čo by ju zabavilo. Keď som si uvedomila, že mám na sebe kojonáhrdelník, vážne mi odlahlo. Zložila som si ho z krku a podala dcérke namiesto hračky. Viem, že je vyrobený z bezpečného materiálu s ktorým sa môže hrať a žužlať ho a tak sme zvyšnú cestu zvládli v tichosti, slinatosti a ožužlanosti. ☺☺

 

Hryzkajme - obchodík maminky Majky na Čo dokáže mama

Z obchodíku Hryzkajme som úplne unesená. Veľmi obdivujem Majkin cit pre dokonale ladiacu kombináciu farieb. Jej kojonáhrdelníky snáď zaujmú každú ženu, ktorá rada vyzerá dobre (čiže každú ☺). Vyberám vám pár produktov z Majkinej tvorby a posúďte to samé ♥♥♥

 

                

 

Majka pri výrobe všetkých svojich produktov používa materiály, ktoré su bezpečné a zdravotne nezávadné. Sú nimi korálky z prírodného dreva, korálky z potravinárskeho silikónu, drevené obháčkované korálky a bezpečnostné plastové zapínanie. Korálky sú navlečené na pevnej polyesterovej šnúrke.

 

V obchodíku Hryzkajme:

sa môžte dohodnúť na použitej farbe alebo motíve

nájdete zvýhodnené ceny setov kojonáhrdelníkov a hryzadielok

kúpite produkty z materiálov, ktoré sú bezpečné pre vaše dieťatko

nájdete výrobky nádherne farebne ladiace, ktoré ulahodia každému oku 

 

Obchodík Hryzkajme : https://www.codokazemama.sk/obchod/hryzkajme

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)