Kristínka: Kikis je moja záľuba a môj spôsob pomoci

„Háčkujem, pretože ma to nesmierne baví a je to zároveň aj skvelá psychohygiena. Začala som tvoriť pre moje deti“, začína rozprávanie Kristínka.

Na vznik Kikis  si pamätám celkom presne. Potreby mojej rodiny som svojimi výtvormi naplnila a tak som rozmýšľala, čo ďalej. Pretože ma háčik v ruke stále svrbel.

najväčší dar je rodina

Moja háčkovášeň pomáha

K háčkovaniu som prišla ..., vlastne už ani neviem ako presne  ... no, chytilo ma to. Tak z mojej háčkovášne a potreby urobiť čosi naviac vznikol Kikis, háčkované čiapky, šále, čelenky, pončá, deky ... vecičky, ktoré spravia dvojnásobnú radosť. Jednak potešia a poslúžia tým, ktorí si ich kúpia a zároveň  pomôžu rodinám, ktoré sa z najrôznejších príčin ocitli v núdzi. Celá SUMA z predaja putuje PRIAMO na účet pomoci RODINÁM - projekt Centra pre rodinu v Nitre. 

Rodina

VIAC O KRISTÍNKE:

Som mamou na plný úväzok a to doslova a do písmena. Moje štyri skvelé deti mi vedia vymyslieť program na celý deň. Sarah je úžasná parťáčka, veľkáčka už takmer stredoškoláčka, Greško a Ferko sú chalani ako sa patrí - večne v pohybe a zároveň vždy ochotní mi zapózovať v nových čiapkach. Najmenší Vikinko je naše špeciálne slniečko a zlatúšik, ktorý sa aj na Vás usmieva z fotiek mojich vecičiek. Som veľmi rada, že všetci štyria prišli do môjho života a sú mojou inšpiráciou a motiváciou ako čo najlepšie prežiť každý deň. Kristínkin obchodík na www.codokazemama.sk nájdete TU 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)