Kúzelné oblečenie pre malé aj veľké parádnice

Každá malá parádnica zbožňuje šaty a sukničky. Dievčatá by ich najradšej nosili do škôlky či školy neustále. Cítiť sa ako princezná z obľúbenej rozprávky v nohaviciach a tričku? To nejde! A čo ak by bola navyše suknička ušitá z kúzelnej látky? Z takej, ktorá sama mení farbu? Malé princezné ju už nebudú chcieť ani vyzliecť!

 

Kúzelné oblečenie maminky Ivanky

V tomto prípade je prívlastok "kúzelné" skutočne na mieste. Sukničky pre malé slečny zmenia farbu, keď na látku dopadnú svetelné lúče. Kúzlo spočíva v použití špeciálnej látky, ktorej potlač reaguje na UV žiarenie. Z čierno-bielej látky je tak v priebehu niekoľkých sekúnd žiarivo pestrofarebná. Látka reaguje okamžite a nadšenie tak na seba nenechá dlho čakať. Keďže Ivanka šije aj kúzelné šále, radosť si môžme spraviť aj my, veľké parádnice. Ja osobne som bola sama prekvapená, ako veľmi ma toto kúzlo vzalo. Opäť som v sebe na chvíľu objavila malé dievčatko, ktoré sa teší tak, až sa jaší. Pobehovala som dookola na slniečko a potom do tieňa a sledovala tú krásu. Môj kúzelný šál teraz nosím stále. Krásne ružovo - fialkové sýte farby žiari na mojom krku ako nejaký šperk. Na prechádzke si všímam pohľady okoloidúcich, ktoré smerujú na môj krk, práve keď môj šál hrá všetkými farbami. Tak rada by som vykríkla "A to ani neviete, že je kúzelný!"

 

 

Zase som sa príliš nadchla a tak sa radšej vrátim k sukničkám :). Tie šije Ivanka už od veľkosti 86 a má skutočne veľký výber kúzelných potlačí od zvieratiek až po army vzor. Kúzelná látka sa zkladá z 95% bavlny a 5% elastanu a tak je veľmi príjemná a jemná. Ceny má podľa mňa Ivanka tiež veľmi príjemné a jemné a tak ja tieto jej okúzlujúce kúsky odporúčam všetkými desiatimi!

Kúzelné oblečenie Ivanky Gerlicz kúpiš v jej internetovom obchodíku na Čo dokáže mama TU.

 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)