Kvety sú fajn ale tričko nezvädne

  

Onedlho sa nám konči ten najneštandardnejší školský rok, aký si pamätáme. Ak by ste svoje koncoročné "ďakujem" chceli pani učiteľkám tento rok vyjadriť tiež trošku netypicky, pozývame vás do obchodíka našej Aďusky❣️ Nájdete tu tričká pre pani učiteľky aj pánov učiteľov vo všetkých možných farbách, prevedeniach aj strihoch.

Takýto darček vás bude stáť o niečo málo viac ako kytička ale vaše "ďakujem" bude pani učiteľke pripomínať ešte niekoľko rokov. Učiteľské tričko, vtipnými nápismi vyčarí úsmev na tvári samotnej nositeľke ale aj všetkým naokolo. Tak poďme na to. Toto sú tie najlepšie kúsky pre pani učiteľky od našej Aďusky:

 

Tričká "Konečne piatok" či "Učte sa! Bude písomka" sú ideálne pre pani učiteľky, ktoré majú zmysel pre humor.

              

https://www.codokazemama.sk/produkt/bublinove-ucitelske-tricko-0

 

Chcete sa poďakovať učiteľovi, ktorý nepotrebuje kričať aby mal u detí rešpekt? Takému, ktorého deti radi počúvajú a je pre ne vzorom? Taký si rozhodne zaslúži tričko "Najlepší učiteľ inšpiruje"


https://www.codokazemama.sk/produkt/najlepsi-ucitel-inspiruje

 

Pre pani učiteľky v škôlke, ktoré s deťmi trávia väčšinu dňa,hrajú sa, čítajú rozprávky aj fúkajú boliestky sa skvele hodí tričko "Učiteľka druhá mama" 

https://www.codokazemama.sk/produkt/ucitelka-druha-mama

 

Môže sa zdať, že na výber koncoročného darčeka máte ešte dostatok času. Berte však do úvahy komunikáciu, výrobu a odoslanie ale predovšetkým váš dobrý pocit, že máte darček pripravený a neriešite ho na poslednú chvíľu. 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)