Lucia Veličáni

O Vás

Volám sa Lucia, bývam v Leviciach s mojou rodinkou. Som mama dvoch úžasných chlapcov. Bruno má 4 roky, Max 17 mesiacov.

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate?

Luccco Originálne Doplnky

Ponúkam detské oblečenie s originálnymi strihmi a milými detskými motívmi.

Venujem sa tvorbe čiapok, setov s ručne maľovanými aplikáciami, tvorbe extravagantných čiapok a doplnkov pre dospelých.

Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe?

K tvorbe som sa dostala úplne prirodzene, keďže od detstva som bola vždy veľmi kreatívna duša. Šiť som sa naučila už ako dieťa. Mali sme doma starý šijací stroj, ktorý sa mi podarilo po krátkej dobe pokaziť :) ... s ďalším šijacím strojom som sa stretla až na strednej škole s umeleckým zameraním, kde som šila divadelné bábky.

Takú ozajstnú lásku k látkam a šitiu som v sebe objavila na materskej dovolenke. Už po roku som pocítila obrovskú potrebu tvoriť. Som typ človeka, ktorý musí stále niečo robiť. Čas strávený doma s deťmi mi pomohol prísť na nové myšlienky, nápady a plány do budúcna. Jednoducho som dostala od života príležitosť na realizáciu snov.

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby?

Za úspech považujem, že mám opätovne sa vracajúce a spokojné zákazníčky. V "hand made" tvorbe je veľmi dôležitá spätná väzba, každé hodnotenie, či už pozitívne alebo negatívne posunie tvorcu o krok vpred.

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Môj pracovný sen... mať vlastnú dielňu, a aby moja vysnívaná práca, ktorú robím s láskou a nadšením, ma dokázala uživiť.

Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť?

Prevažne tvorím počas poobedňajšieho a večerného spánku mojich detí. Mám veľké šťastie, že mám dobrého manžela, ktorý ma vo všetkom podporuje. Nemusím mať výčitky keď chcem tvoriť, lebo viem, že on sa o deti výborne postará. Čo som doteraz dosiahla považujem za náš spoločný úspech a nie iba môj.

Moje deti ma inšpirujú, motivujú, a ja následne šijem, oni potom pózujú na fotkách pri prezentácií výrobkov, manžel pomáha pri fotení a stará sa o reklamu.

Sme do toho trošku všetci štyria zamočení :).

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

Životné motto nemám, riadim sa inštinktom a počúvam srdce.

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama?

Nechcem dávať nejaké rady mamičkám, keďže aj mňa čaká dlhá cesta k vytúženému úspechu, možno by som len toľko k tomu spomenula, že je dôležité pristupovať k svojej práci s trpezlivosťou a nenechať sa odradiť. Každý začiatok je ťažký, prekážky sú len výzvy a čakajú na to, aby sme ich prekonali. Treba mať jasné ciele, a s pevnou vôľou ísť za nimi.

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)