Ľudka Vysocká tvorí pre radosť a s láskou

Volám sa Ľudka Vysocká,  mám 31 rokov  a venujem sa dekorovaniu a výrobe rôznych doplnkov, ozdôb a maličkostí pre detičky. 

Môj obchodík nájdete tu: https://www.codokazemama.sk/obchod/bizutinky-made-by-luls
FB: https://www.facebook.com/Bi%C5%BEutinky-MADE-by-LULS-345515192560915

Vyštudovala som sociálnu prácu a neskôr som sa zamestnala v jednom centre, ktoré sa špecializuje v poradenstve pre ženy zažívajúce násilie. Práca krízovej poradkyne ma síce napĺňala, ale mnohokrát bola vyčerpavajúca a náročná. A tak som začala hľadať niečo, kde by som sa mohla odreagovať a troška zrelaxovať.

Všetko sa to začalo v pre mňa najkrajšom obdobím roka -počas Vianoc.
Úplne prvé boli patchworkové vianočné gule, adventné a vianočné vence. Začiatky boli všelijaké, ale moje výtvory mi robili radosť a veľmi ma tešilo, že náš byt zdobí niečo, čo som vytvorila mojimi rukami. Vo zvyšnom období roka som sa začala venovať pleteniu rozličných náramkov, ktorými som obdarovávala svoju rodinu a priateľov.
Žila som hlavne prácou a vo voľných chvíľach, vždy, keď sa dalo, som tvorila. Až kým som v roku 2017 nastúpila na materskú dovolenku sa mi otvoril obzor v rámci toho, čo všetko sa dá vyrábať a tvoriť.

Chcela som napríklad náramok, retiazku na cumlík, ozdobu na kočiar či neskôr hryzadielko a tak som začala študovať návody, pozerať rôzne videá a skúšať.

Prvé pokusy boli aj v tomto všelijaké, ale každým výrobkom som sa zlepšovala a bola som si istejšia. Dávam si záležať  na tom, aby všetky veci, ktoré pre detičky vyrábam boli z vhodných materiálov (certifikované komponenty z potravinárskeho silikónu a/alebo, ktoré sú netoxické, neobsahujú ťažké kovy, ftaláty, latex, kadium ani ortuť - certifikáty BPA FREE, CPSC, EN71, F963,...). Okrem týchto vecí vyrábam aj náramky pre mamičky, oteckov, detičky, či kohokoľvek, kto si chce do „schovať kúsok svojho života“ (dátumy a mená narodenia detí, iniciály, dátumy svadby, výročí, mená partnerov, čokoľvek čo vás napadne), kojonáhrdelníky, plienkové torty, kvietky na kočiar, či rôzne súpravy z niektorých z týchto výrobkov.

Rada skrášľujem domácnosti, aranžujem a zdobím, a preto ma veľmi baví vyrábať rôzne dekoračné vence na dvere či stôl, aranžmány, kytice z ručne robených saténových ružičiek, výzdoby na rôzne udalosti ako sú svadby či oslavy. Ale keďže sa neľakám nových výziev a rada sa učím a skúšam nové veci, verím, že pri tomto moje portfólio nekončí. Takže, pokojne ma kontaktujte s Vašimi predstavami.
Všetky moje výrobky sú originálne. Žiadne dva nie sú rovnaké a v každom z nich je kúsok zo mňa, z môjho času a z mojej rodiny. Tvorím pre radosť a s láskou. 
Ak Vás niečo z mojej tvorby zaujalo, bude pre mňa potešením to pre vás niečo vyrobiť. 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)