Ľudmila Novotná

1. O Vás. 

Volám sa Ľudmila, som z Kysaku, dedinky medzi Košicami a Prešovom, ktorú ľudia poznajú najmä ako prestupovú stanicu. :) Mám tri detičky. Najstaršie Radko - má práve dnes 8 rokov. Dcérky majú čoskoro 5 a 3 roky. 

 

2. Čo vo svojom obchodíku ponúkate? 

Môj obchodík na Vašej stránke nesie moje meno Ludmila Novotna. Ponúkam najmä háčkované hračičky pre malé, ale i veľké detičky.

 

3. Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe? 

Háčkovanie je pre mňa takou psychohygienou, únikom pred stereotypným spôsobom fungovania. 

 

4. Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? 

Poteší ma predaj každej jednej hračky. Mám veľkú radosť pri predstave, že mnou vyrobená hračka robí spoločníka nejakému dieťatku na Slovensku, ale i vo svete.

 

5. Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Môj pracovný sen sa vymyká háčkovaniu. Veľmi rada by som sa stala učiteľkou matematiky, na čom som začala práve tvrdo pracovať.

 

6. Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť? 

Tvorila som po večeroch, keď šli detičky spinkať, alebo keď ich zobral môj super manželík niekam na prechádzku.

 

7. Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

Moje motto by asi aktuálne znelo: „Nikdy sa nevzdávaj, hoc začiatky sú ťažké!“

 

8. Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama? 

Maminky, každá jedna niečo dokážeme. Každá z nás je šikovná - už len tým, že je maminkou. Buďte hrdé na to, že ste na svet priviedli detičky. Venujte im svoj čas a tvorba nech je len doplnkom Vášho naplnenia. Ak by bolo také ľahké byť MAMKOU, robili by to predsa oteckovia. :-D 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)