Macramé tričká z kolekcie SS 2022

Jednoduché, minimalistické a zároveň jedinečné a originálne. Také sú makramé tričká z kolekcie Spring & Summer 2022.
 

Kolekcia, na počiatku ktorej stál nápad vytvoriť tričko s makramé aplikáciou. Nápad, ktorý som nosila v hlave viac ako 2 roky a som rada, že konečne prišiel jeho čas :)

Najskôr sa zrodil vzor, ku ktorému som priradila 2 základné farby. Potom som vymyslela ďalší vzor.

A čím intenzívnejšie som nad tričkami rozmýšľala (hlavne počas uspávania najmenšieho člena rodiny - pozn.: je to pre mňa najkreatívnejšia časť dňa :D možno to verne poznajú aj ostatné maminky :) ), tým viac nápadov, vzorov a rôznych kombinácií mi prichádzalo na um :)

Ostala som však nakoniec len pri dvoch základných vzoroch, ku ktorým som priradila pár farieb, ktoré sa mi páčili :)

Nakoniec prišiel rad na strihy a materiál tričiek. Záleží mi na tom, aké materiály obliekam sebe aj svojej rodine, preto som hľadala čo najlepší materiál, ktorý bude certifikovaný a bude spĺňať určité aspekty, na ktorých mi záleží. 

Všetky tričká sú zo 100% organickej bavlny s certifikátom OEKO-TEX Standard 100 a GOTS. Pri ich výrobe bol využívaný organicky vypestovaný materiál, materiály vyrobené recykláciou a počas výroby boli volené šetrné postupy s ohľadom na životné prostredie. Rovnako všetky tričká nesú VEGAN a FAIR WEAR certifikát. To znamená, že pri výrobe neboli použité žiadne živočíšne zložky a žiadne zvieratá neboli počas výroby zneužívané. Rovnako sa berie ohľad na zamestnancov, ku ktorým je volený etický a férový prístup.

Zo strihov tričiek som vybrala dva. Jeden klasický unisex, vhodný pre dámy, aj pre pánov. Materiál je pevnejší, no stále veľmi príjemný. Na postave výborne sedí. Využijete ho od jari do jesene. A určite aj v zime, ak ste ako môj manžel, ktorý tričká s krátkym rukávom nosí celoročne a tie s dlhým rukávom vyťahuje len výnimočne, aj to len do hôr :)))

Druhý strih tričiek je typu oversized. Mám rada ľahké, voľné tričká, ktoré zakryjú všetko, čo nechcem, aby bolo vidieť :) A presne taký je tento strih. Vzdušný, ľahký materiál, jemnejší a tenší ako predošlý strih. Ideálne na leto. Keď ho nosím, ani necítim, že ho na sebe mám :) Také ľahunké je :)

Pri objednávaní Vášho trička, si môžte vybrať farbu makramé, dizajn makramé aplikácie a strih trička. Kombináciu si teda zvolíte podľa Vašich preferencií :)

Nakoniec som ešte vymyslela malý bonus :) Ľanové tričká, pre všetkých milovníkov ľanu :) 

Tričká šije šikovná tvorkyňa jablon.ka. Sú vyrobené z mäkčeného ľanu nižšej gramáže. Ľan je jemný a poddajný. Nosia sa naozaj výborne :) Vybrala som krásnu horčicovú farbu, ktorú som doplnila o makramé aplikáciu vo farbe natural :) Vybrať si môžte z oboch dizajnov :)

Toto je príbeh mojich makramé tričiek :) Budem rada, ak mi napíšete, či sa Vám tričká a celý nápad s nimi páči, prípadne akú inú farbu makramé, prípadne trička by ste privítali :)

Ďakujem za prečítanie :)

Jarka

Komentáre

macramelka

Ahojte, vitajte :) Volám sa Jarka a som maminou dvoch detičiek Sašenky a Kubíka :) Venujem sa technike makramé, ktorá ma absolútne chytila za srdce. Milujem tvoriť rôzne makramé výrobky, preto u mňa nájdete širokú ponuku týchto výrobkov. Ak hľadáte výrobok, ktorý u mňa nevidíte, napíšte mi správu, veľmi rada Vám ho vyrobím :)

Všetky články (1)