Mama Sonička a jej LOLOtrida

Sonička Petrová je mama dvoch krásnych deti a práve jej skončila materská dovolenka. Ručné prace ju bavia, ale zatiaľ zostavá pri svojom potešení, či radosti blízkych a deti.

Časť druhej MD s manželom venovali tvorbe projektu tzv. Univerzity pre rodičov alebo oficiálne LOLOtrieda.sk (aj cz), kde sa im podarilo zhromaždiť veľa zábavných videí, ale aj niekoľko naozajstných talkshow s odborníkmi na oblasti výchovy, vzdelávania a vzťahov v rodine. Vieme, že nič v podobnom rozsahu v Čechách ani na Slovensku nie je, nakoľko je to náročné na výrobu aj produkciu. Cely videoarchív je zdarma (hostia dokonca svoje potenciálne honoráre venovali rôznym oraganizaciám a charitám podľa vlastného výberu). Momentálne chystajú aj videa s deťmi, na čo sa veľmi tešia. Plánov je ďaleko viac, napr. naozaj kvalitne spracovaná logopédia alebo cvičenia s detským fyzioterapeutom. A vďaka Vám a Vašej podpore môže tento projekt narásť

Na stránke www.LOLOtrida.cz a FB LOLOtrida nájdete už spomínaný videoarchiv a rôzne tematické súťaže. Pridajte sa do FB skupiny https://www.facebook.com/pg/TridaLOLO/posts, kde sa sústreďujú aktívne mamičky a nájdete tu tipy na tvorky s deťmi, detské recepty, vzdelávacie a zábavné videa s deťmi.

Rozširujú mladú komunitu a čakajú Vás tam maminky.

Pozrite si videá s Markom Hermanom, manželmi Klusovymi alebo anketu:

https://class.lolo.zone/video/co-je-nejd-lezitejsim-ukolem-kazde-zeny

 

https://class.lolo.zone/

https://www.facebook.com/TridaLOLO/

https://www.facebook.com/groups/LOLOtrida/

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)