Mama Zuzka a jej Šikulkovo

Detičky potrebujú jemnú motoriku pre svoj harmonický rozvoj a logické zmýšľanie. Šikovná maminka Zuzka vytvorila úžasnú sériu drevených hračiek pre šikovné detičky - Šikulkovo.

Šikulkovo sú zmysluplné hračky - vyrobené ručne, s láskou a na Slovensku.

Hravou formou podporujú rozvoj jemnej motoriky, rozpoznávanie tvarov, farieb, čísel, abecedy a ďalších zručností.

S hračkami Zuzanka zladila aj krásne doplnky do detských izieb v obľúbených motívoch.

Takmer ku všetkým hračkám sú priložené aj jej autorské básničky, ktoré vymýšľam a tematicky ladí tak, aby deti motivovali k hre. Edukačné hračky vyvíja v spolupráci s odborníkmi a špeciálnymi
pedagógmi.

"Veľmi sa teším aj z krásnej spolupráce s úžasnými básničkovými knižkami Moji kamaráti, ku ktorým som mohla vytvoriť edukačné hračky" hovorí Zuzanka a my jej ĎAKUJEME a veríme, že ju vdaka nášmu blogu o šikovných mamičkách objavíte a svoje detičky obdarujete práve niečim takým úžasným, ako sú jej hračky.

> www.codokazemama.sk/obchod/sikulkovo
> www.sikulkovo.sk
> www.facebook.com/sikulkovo
> www.instagram.com/sikulkovo.sk

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (508)