Máme doma originál

Ahojte maminky,

pred týždňom sme boli na návšteve u vzdialenejšej rodiny. Po dlhom čase sa stretli babky, na záhrade sa pila levandulová limonáda, jedli sa domáce koláče a spomínalo sa. Domáci práve renovovali časť domčeka.

Ako som tak prechádzala ich útulným bývaním, rozmýšľala som, čo vo mne vyvoláva pocit domova. Napriek prerábkam som sa tam cítila veľmi dobre. Sú to ľudia, ktorí tam bývajú, vôňa koláčikov, či milé dekorácie, ktoré na mňa pozitívne vplývali?

Dnes mi písala naša blogerka a spomenula, že je veľmi zaneprázdnená. Pracuje v tíme, ktorý pomáha pánovi Jakubiskovi s poslednými úpravami Perinbaby II. Už viem! Na tom interiéri sa mi páčil jeho jedinečný rukopis. Ako u Jakubiska. Vzácna originalita, ktorá robí jeho filmy  nezabudnuteľnými a rozpoznateľnými.

Existujú veci, ktoré dýchajú zvláštnosťou, rozprávkou a umením. Stačí i jeden takto vkusný doplnok v byte a hneď sa cítite inak. Priestor akoby ožíva a stáva sa jedinečným. To rozprávkové čaro som našla v obchodíku s názvom Zelená Pani. Triptych v okenom ráme je môj favorit. Nie je nádherný?

Vlastníte aj vy sošku, obraz, či ručne tkaný veselý koberček od susedy Zuzky bez ktorého by to však u Vás nebolo "ono"? Ak nie, v obchodíkoch na stránke Čo dokáže mama je jedinečných vecičiek veľa. Stačí si len vybrať. 

P.S. Ja viem, dobre sa cítim tam, kde je láska.

Krásny deň všetkým!

Vaša Miša

 

 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (508)