Mamičky ponúkajú aj služby

Využila si už služby mamičiek? U nás nájdeš aj ponuky na fotografovanie, organizovanie podujatí, služby na založenie a podporu Tvojho podnikania, podpory tvojho zdravia, ale aj pomoc s interiérom a mnoho ďalšieho 🙂

Všetky služby si môžeš pozrieť TU

Vybrali sme v tomto článku pre Teba služby z každého rožku trošku 😎

 

Svadobný organizátor/koordinátor
(Celé Slovensko)

Potrebuješ pomoc pri zorganizovaní svadby či oslavy? Tinča Ti s tým pomôže. Venuje sa svadbám, oslavám, eventom a iným podujatiam po celom Slovensku. 

Fotenie
(Levice)

Maminka Miška profesionálne nafotí Tvoju rodinku v štúdiu alebo v exteriéri. Fotenie je veselé a uvoľnené a užijete si ho ako niečo výnimočné a príjemné. 

Fotenie
(Stupava)

Profesionálne fotografické služby nájdeš aj v Stupave. Maminka Evička ponúka fotenie v exteriéri aj v interiéri, a to u Teba doma alebo v jej ateliéri. 

Fotenie
(Košice)

Fotiť sa môžeš aj na východe. Maminka Anika Ti urobí parádne fotečky. Možnosť interiérového ako aj exteriérového fotenia.  

FunnyPhotoBox - fotokútik
(Nitra)

Je štýlový a dokonale premyslený. Jednoznačne by nemal chýbať na žiadnej dobrej párty. Je s ním zábava, ľudia sa pri ňom dokážu skvelo odviazať a zanechá veľa príjemných “funny “spomienok!

 

Nutričný plán na mieru
(Online)

Zostavenie kvalitného nutričného plánu začína podrobnou analýzou klienta. Nutričný plán obsahuje odporúčané potraviny, konkrétne recepty na raňajky, obedy, večere a pod.

 

Individuálny kurz tvárovej jogy
(Online)

Aj na tvári máme svaly, ktoré si zaslúžia našu pozornosť a odmenou bude mladistvejší a žiarivejší výraz tváre. Naučíš sa základnú zostavu cvikov, kedy, a ako ich cvičiť, Peťka Ti nastaví individuálny plán cvikov podľa Tvojich potrieb.

Cvičenie s trénerkou u Vás doma
(Senec)

Máš pocit, že je na čase získať po pôrode stratenú kondíciu, schudnúť, vyformovať postavu, žiť aktívnejšie a zdravšie alebo sa len lepšie cítiť? Cvičenie v pohodlí Vášho domova za prítomnosti certifikovanej trénerky môže byť ideálnym začiatkom, ako sa naštartovať.

Spracovanie účtovníctva
(Online)

Potrebuješ pomoc v zložitej spleti čísel v rámci tvojho podnikania? Mamička dvoch šibalov a zároveň účtovníčka ti spracuje účtovníctvo či už si SZČO alebo malá s.r.o., vrátane spracovania mzdovej a personálnej agendy. 

Založenie živnosti
(Online)

Začínaš s podnikaním a potrebuješ asistenciu so založením živnosti? Využi služby profesionálky, ktorá ti to všetko vybaví. Namiesto chodenia po úradoch a lovenia tých správnych tlačív sa môžeš venovať svojej práci či rodine.

 

Individuálna grafika - Logo, Vizitky, Plagát
(Online)

Ešte nemáš vlastné logo? Daj si ho nadizajnovať profesionálkou. Profíčka na digitálnu grafiku ti navrhne logo, vizitky, ale aj plagátiky, letáčiky. 

Doučovanie angličtiny
(Bratislava, Online)

Nevieš sa dohovoriť v zahraničí? Chceš si rozšíriť možnosti? Zjednoduš si život a začni sa učiť angličtinu. Maminka Katka ťa ju naučí od základov. 

 

Minikurz Ako zladiť farby v interiéri
(Online)

Zladiť farby a materiály pri zariaďovaní, aby bolo všetko krásne a ladilo to je niekedy fuška. Práve tento 3-dňový kurzík, ktorý študuješ zo svojho počítača ťa to naučí. 3 dni, 3 lekcie, videá a aplikácie, ktoré ti pomôžu namiešať farby a vytvoriť krásny domov.

Poradenstvo s interiérom
(Nitra, Online)

Chceš sa lepšie cítiť v priestore, kde žiješ či pracuješ. Chceš sa odlíšiť a byť originálna? Potrebuješ doladiť priestor, nábytky, doplnky a sama si už nevieš rady? Niekedy stačí naozaj málo, len sa pozrieť na priestor odborným a nezaujatým okom a aj malá zmena môže spôsobiť veľký dojem.

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (506)