Maminka Kristína a jej malí výletníci
Zvedavá maminka Kristína a spolu s Veselým tatom Radkom rozbehli tento rok web www.malivyletnici.sk. Zachytáva ich potulky po krásnom Slovensku, ktoré spoznávajú s dvomi Malými výletníkmi.
"Poznáme rodičov, ktorí majú obavy cestovať s malými deťmi. Najmä tých chceme povzbudiť, inšpirovať a priblížiť im, aké je obohacujúce s drobčekmi spoznávať krásy (nielen) našej krajiny" hovorí Kristínka.
 
Články a tipy spisuje po večeroch, kedy stíchne celý byt a Kristína cestuje prstom po mape. Dnešná ponuka je presýtená zábavnými akciami pre deti. Ona však hľadá v tom mori ponúk "perličky pre detičky".
 
Pridajte sa k tejto šikovnej rodinke a spoznávajte spolu s nimi Slovensko. Nájdete ich na:
FB - https://www.facebook.com/malivyletnici/  (Výlety s deťmi na plné plienky) - tipy na výlety v najbližšom období
IG - https://www.instagram.com/malivyletnici/ - zo života Malých výletníkov
WEB - https://www.malivyletnici.sk/ako-sa-pripravit-na-vylet-s-najmensimi-detmi/ - na webe nájdete aj možnosť prihlásiť sa na odber nášho NOVINKOVA, v ktorom prinášame naše najnovšie články a aj náš výletnícky ťahák

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (506)