Mária Chromíková

Darčeky pre najmenších, Čo dokáže mamaO Vás.

Volám sa Majka, bývam v Trenčíne a som mamou dvoch malých princezien, tri a pol ročnej Majky a dvojročnej Katarínky a tretieho junáka na ceste.

 

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate?

Náš obchodík nájdete pod názvom „Hryzkajme - pre bábätká s láskou“.

Nahliadnite do nášho farebného sveta korálok, hryzadielok, retiazok na cumlík, na kočík, či hrazdičku a kojonáhrdelníkov.

 

Darčeky pre bábätká, Čo dokáže mamaAko ste sa dostali ku svojej tvorbe?

Odkedy sa nám narodili naše detičky, nachádzam potešenie a príjemné odreagovanie v práci, výsledkom ktorej sú vecičky prinášajúce radosť a spokojnosť tým, ktorých máme najradšej. Samozrejme, dovtedy som nemala veľký prehľad o tomto druhu sortimentu. Neustále hľadanie a zdvíhanie cumlíkov zo zeme ma však presvedčilo o tom, že ide nielen o pekný módny doplnok pre detičky, ale aj o náramne praktickú vecičku. A tak som začala pátrať o možnostiach na trhu. Nakoľko mi však ide v prvom rade o bezpečnosť bábätiek a taktiež aj o pekný dizajn výrobkov, rozhodla som sa, že začnem tieto doplnky navrhovať a vyrábať sama, a to z bezpečných a nezávadných materiálov. Následne som teda vyskúšala vyjsť „s kožou na trh“ a na moje potešenie, si moja práca našla a nachádza stále viac zákazníkov, čo ma poháňa vpred. Je to práca, ktorá ma baví. A to od samého počiatku – od komunikácie so zákazníčkami, až po samé tvorenie, vymýšľanie nových a oku lahodiacich kombinácií, až po finálny výsledok a spokojnosť zákazníkov. A to nielen tých, čo výrobok objednávali, ale aj samotných koncových používateľov, malinké bábätinká. V našej ponuke možno nájsť rôzne kombinácie materiálov, tvarov, motívov a farieb, aby sme spolu so špeciálnymi želaniami našich zákazníčok vytvorili tie najkrajšie a najzaujímavejšie doplnky pre naše dietky.

 

Prvý darček, Čo dokáže mamaAký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? (výhra v súťaži, významný zákazník, výrobok, na ktorý ste hrdá)

Najväčším úspechom v mojej tvorbe je verný zákazník, ktorý sa k nám opätovne vracia. Svedčí to o jeho spokojnosti a vždy zahreje pri srdci. A tiež, keď mi chodia vďačné správy s fotkami malých drobčekov, ako si naše výrobky obľúbili. To je radosť.

 

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Veľké pracovné sny nemám. Budem sa tešiť, dokým bude táto práca robiť radosť mne a mojim zákazníkom.

 

Čo dokáže mama, Mária ChromíkováKedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť?

Ako odpovedá asi každá mamka na materskej, ktorá podľahla tvorivej vášni, väčšinou sa tvorbe venujem samozrejme večer. Ale keďže tvorím prevažne pre novopečené mamičky, stáva sa mi, že sú pri bábätkách často v noci hore aj ony, takže si vieme plynule dohodnúť detaily výroby vlastne kedykoľvek počas 24 hodín dňa a vôbec ma neprekvapí, keď mi príde objednávka alebo odpoveď o pol tretej ráno. Pri jednom dieťati sa dá odbehnúť k tvorbe občas aj cez deň, keď spí. Pri dvoch deťoch je to už o čosi ťažšie. Vtedy sa treba spoľahnúť na chápajúceho a starostlivého manžela. No a ako to bude pri troch malých deťoch, som aj ja sama zvedavá.

 

Darček pre najmenších, Doplnky pre detičky podľa želaniaAké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

Ťažká otázka. Neviem, či sa riadim jedným mottom. Snažím sa plniť každodenné úlohy najlepšie ako viem, s pokorou, radosťou a vytrvalosťou. No som rada, že aj keď sa mi to niekedy nepodarí, mám okolo seba ľudí, ktorí sú mi oporou a potešením.

 

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama?

Tvorivým maminkám by som odkázala, aby sa venovali tomu, čo im robí radosť. Budú tak samé potešením aj pre svoje okolie. Spokojná mama = spokojná rodina.

 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (508)