Martina Holíková

Predstavíte sa nám?

Moje meno je Martina :), som maminou 2 úžasných chlapcov - Matúško má 4roky a Peťko 1rok.

Mamička týždňa Martina Matejičková

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate? 

Venujem sa krížikovej výšivke, ku ktorej som sa náhodou dostala🙂 ako malá som skúšala štrikovať, vyšívať, háčkovať ;) bavilo ma to vždy až deň 😅.

Tvorím vianočné gule, srdiečka, veľkonočné vajíčka, opasky ale i darčeky pre detičky ... všetko s krížikovou výšivkou :).

Viac nájdete v mojom obchodíku :) MIRMAR-VYROBENÉ S LÁSKOU.

 

Mamička týždňa Martina Matejičková

Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe? 

Až na materskej, ako sme u maminy upratovali a našli plnú tašku bavlniek som si povedala, že zoberiem, a keď bude čas, možno sa vrátim k vyšívaniu :).

A tak bolo :), pri prvom synovi som po večeroch začala vyšívať a tvoriť ozdoby... najprv sestre, mamine, až sa to rozbehlo aj pre iných, pre mňa aj cudzích ľudí :).

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? (výhra v súťaži, významný zákazník, výrobok, na ktorý ste hrdá)

Môj najväčší úspech, nie je jeden... Každý jeden výrobok je úspech a radosť, a úsmev pri odovzdaní je ešte väčší úspech :).

Mamička týždňa Martina Matejičková

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Môj sen je raz mať malú dielničku, kde by som mohla vystaviť, poprípade ponúkať svoje produkty :). Možno, keď deti vyrastú, si tento sen aj splním :).

Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť? 

Teraz sú pre mňa tí najúžasnejší chlapci pod slnkom, ktorí mi dovolia si oddýchnuť a relaxovať pri vyšívaní :), aj keď väčšinou pracujem po večeroch :), poprípade, keď sa hrajú a ja si tvorím :). Ale väčšinou je to večer :).

Mamička týždňa Martina Matejičková

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

Mojím mottom je "s kým si taký si" :) a beriem to doslovne, lebo môj manžel a rodina ma berú s touto mojou závislosťou a podporujú ma :).

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama? 

Určite odporúčam každej jednej maminke, aby si našla čas na niečo "svoje"... je to pre mňa relax, oddych a hlavne neopísateľný pocit, keď niekomu vyčarím úsmev na tvári :).

 

Ďakujem Martina 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (506)