Maťka a jej tvorivý svet zázrakov

„Ja i manžel sme umelci. Nakoľko on sa naplno venuje fotografii a videu, toto obdobie nás značne ovplyvnilo v zúžení možnosti tvoriť v spoločnosti ľudí, organizovať umelecké stretnutia či zúčastniť sa eventov a kultúrnych podujatí spojených s prezentáciou našej tvorivej činnosti,“ priznáva Maťka Kavuliaková Stríbrnská.

Darček Kniha zázrakov

Krok za krokom

Vždy som sa rada hrala so slovami. Možno práve preto ma neskôr uchvátila poézia. Tvorila som básne, a keď som sa neskôr začala venovať spevu, vznikali z nich piesne. Písala som v každom období môjho života. V radostných i bolestných dňoch. Práve po prekonaní ťažšieho životného obdobia, kedy som prežila uzdravenie z úzkostí, som sa rozhodla dokončiť a vydať svoju prvú knihu. Napísala a vydala som svoj životný príbeh o ceste k vnútornému uzdraveniu a radostnému životu pod názvom Kniha zázrakov. Kniha nesie v sebe odkaz o tom, že zázraky sa dejú každý deň a uvedomenie ich existencie, zázraky v našom živote znásobuje. Okrem písania vediem rodinnú kreatívnu dielničku na výrobu senzorických kobercov SenziFoot pre detičky, ktorá je prvou na Slovensku svojho druhu a onedlho oslávi 5 rok svojej existencie. 

Senzorický koberček

Rozprávkovo zázračné Vianoce

Vianočné obdobie sa tento rok snažíme naplniť spoločnými aktivitami v prírode, prechádzkami a návštevou okolitých lesov. Keďže prírodu milujeme a zaujímame sa aj o permakultúru a zdravý spôsob stravovania, určite tieto sviatky budeme v príprave sviatočných dobrôt využívať najmä domáce zásoby ovocia a zeleniny nami dopestovanej a spracovanej. Už dlhšiu dobu obmedzujeme biely cukor preto i tento rok podporíme miestnych chovateľov včiel a z ich medíka si doma pripravíme všetky vianočné dobroty. Spoločný vianočný čas je pre nás veľmi dôležitý a vždy rozprávkovo zázračný. 

Rodinka Stríbrnských

VIAC O MAŤKE:

Som Maťka, matka detičiek Jasmínky a Sebastiánka. Tretie dieťatko nám šťastne rastie v brušku. Som na materskej pričom aktívne blogujem na rôzne lifestyle témy ako materstvo, životná motivácia a sebaidentita. Pred rokmi som založila svoj Denník Vyškerenej, kde denne prispievam článkami, videami a motivačnými výzvami. Maťkin obchodík na www.codokazemama.sk nájdete TU

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (508)