Mgr. Viera Perďochová

Predstavíte sa nám?

Volám sa Vierka a s láskou tvorím nie len pre detičky. Už ako dieťa som rada šila, tvorila, kreslila a stále ma to baví a napĺňa. Dá sa povedať, že som umelec dušou aj telom. Pochádzam z Galanty, ale usadila som sa v neďalekej obci Pata. Som mama dvoch krásnych detí, Barborka 5,5r. a Oliver 3r.
Mamička týždňa Mgr. Viera Perďochová
Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate? 

Na Čo dokáže mama nájdete moju tvorbu pod názvom VERUŠQA. V mojej ponuke nájdete rastúce a pískajúce oblečenie (trakáče, tepláky, pudláče, kraťase, sukničky, šatočky, tričká, mikiny, spacie vaky…), ale aj súpravy pre celú rodinu na mieru (tričká, šaty…), či výbavičku pre Vášho drobčeka – od výbavy do postieľky až po výbavu do kočíka (hniezdo, mantinel, vreckár, zavinovačka, plienkovník, deka, podložka do kočíka, nepadavá deka…).
Tvorím prevažne na mieru, takže si viete nakombinovať všetko podľa vašich požiadaviek.

Mamička týždňa Mgr. Viera Perďochová

Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe? 

Vyštudovala som strednú priemyselnú školu v Banskej Štiavnici, odbor Modelovanie a konštruovanie odevov, odevný dizajn. Následne som chodila na vysokú školu Pedagogickú v Bratislave, odbor Učiteľstvo výtvarnej výchovy. Už počas strednej školy som sa zúčastnila na niekoľkých módnych prehliadkach, súťažiach, šila som kostýmy do divadla, ale aj na rôzne tanečné súťaže.
K šitiu som sa dostala opäť keď som čakala dcérku, začalo to výbavou do postieľky s následne som prešla aj na oblečenie. Chcela som pre dcérku niečo iné, špeciálne... a tak v tom pokračujem aj ďalej.

Mamička týždňa Mgr. Viera Perďochová

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? (výhra v súťaži, významný zákazník, výrobok, na ktorý ste hrdá)

Najväčším úspechom v mojej tvorbe sú spokojní zákazníci, ktorí sa ku mne radi vracajú.

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Mojím najväčším snom je vybudovať si značku, ktorá bude známa nielen medzi mamičkami 😊
Mamička týždňa Mgr. Viera Perďochová

Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť? 

Môj čas na tvorenie je vždy počas pracovných dní. Môj denný režim je mix tvorenia, bežných domácich prác a venovaniu sa deťom. “Hlučné práce“ ako je šitie robím kým sú deti hore, keď nastane čas poobedného spánku, tak strihám a pripravujem veci na ďalší deň šitia. Víkendy a sviatky patria rodine.
Tip na úsporu času asi nemám, ja mám vlastný režim, v ktorom stíham všetko čo je potrebné, niekedy sa až divím ako sa mi to darí. 😊 Šitie je môj relax a na ten si vždy nájdem čas.

Mamička týždňa Mgr. Viera Perďochová

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

Všetko je možné. Dosiahnuť nemožné, trvá len o čosi dlhšie. (Dan Brown)
Každý zázrak potrebuje trochu času.

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama? 

Neprestávajte snívať a svoje sny pretvárajte na realitu. Aj keď to nejde vždy jednoducho, treba vytrvať a stáť si za svojím cieľom. Nech sa Vám darí.

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (506)