Miroslava Habrmanová

Predstavíte sa nám?

Volám sa Miroslava Habrmanová, tvorím pod značkou Mimiha handmade od roku 2019. Som z malej dediny Úľany nad Žitavou, neďaleko Nových Zámkov. Doma mám dvoch malých chlapčekov. Samko má 4,5 roka a Šimonko 1,5roka.

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk   Čo vo svojom obchodíku ponúkate?

Mimiha handmade. Venujem sa háčkovaniu - hračiek, bábik, kabeliek, košíkov, pokladničiek, sponiek, gumičiek, čeleniek... proste všeličoho, čo mňa, alebo zákazníkov napadne 😉... momentálne robím veľa tulipánikov. ⚘️

Mamička týždňa Miroslava Habrmanová

Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe?

K háčkovaniu som sa dostala počas môjho tehotenstva so starším synčekom. Bola som na rizikovom tehotenstve a nemohla dokopy nič robiť. Na internete mi padli do oka háčkované hračky. Tak som si povedala, že skúsim môjmu drobcovi v brušku uháčkovať jeho prvú hračku. 🤣 . Samozrejme prvé pokusy boli zaujímavé 😉 a zajka "zombie" 🤣🤣🤣 mám doma odloženého. Potom som skúšala ďalej a veľmi sa mi to zapáčilo. Otvorila som si obchodík na čodokáže mama a svoju fanpage na fb. Ani neviem ako, a mám za sebou kopec výrobkov, a neuveriteľne ma napĺňa pocit, že urobím niekomu radosť, a že sa moje výrobky páčia.😉 A teraz bez háčika v ruke večer ani neviem existovať. 

Mamička týždňa Miroslava Habrmanová

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? (výhra v súťaži, významný zákazník, výrobok, na ktorý ste hrdá)

Pre mňa je naj úspech, že popri rodine a klasických povinnostiach zvládam robiť čo ma baví. Že sa ľuďom moja značka a tvorba páčia, a niektorí sa už opakovane ku mne vracajú. Keďže som človek, ktorý v tvorbe nemá rád stereotyp, tak vyslovene nemám naj výrobok. Som rada za každý výmysel od zákazníka, kde musím posúvať svoju tvorbu ďalej.

Mamička týždňa Miroslava Habrmanová

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Keďže teraz všetko tvorím popri deťoch na rodičovskej dovolenke, môj čas je limitovaný. Môj sen do budúcnosti je touto prácou sa zaoberať naplno. Mať to ako prácu, ktorá bude plnohodnotne prispievať do rodinného rozpočtu.

Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť?

Tvorím po večeroch, keď deti spia, alebo cez obed, keď je starší synček v škôlke a mladší spinká. Ono pri deťoch, ako všetky mamičky vieme, je to s časom pre seba náročné. Niekedy sa dá na dvore, keď sa deti hrajú, že chodím s háčikom v ruke za nimi (ale to je skôr málokedy). 

Mamička týždňa Miroslava Habrmanová

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

Nemám žiadne motto, ktorým by som sa nejako riadila. Som ako každá maminka, najviac mi záleží na rodine, a popri tom sa trošku snažím plniť si svoj sen 😉.

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama?

Treba si plniť svoje sny, či už malé, alebo aj tie veľké. Aj keď sme v prvom rade maminky, netreba zabúdať aj na seba. Ako sa hovorí, spokojná mama - spokojná celá rodina 😉.

 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (508)